TOP 100-2020
-
@mihau1878 gdzie można się zapisać, aby być branym pod uwagę? Bo od stycznia ponad 20 k punktów zrobiłem
-
@ErosJWP said in TOP 100-2020:
@mihau1878 gdzie można się zapisać, aby być branym pod uwagę? Bo od stycznia ponad 20 k punktów zrobiłem
Tym postem się zapisałeś
W tabeli uwzględnione będzie twoje główne konto
-
@mihau1878 A czemu tu mam mniej niż 20 k a w grze w rankingu jak byk stoi ponad 20 tysięcy?
I jak rozumiem, kolejny ranking za pół roku?
-
@ErosJWP
Do klasyfikacji TOP100-2020 liczymy punkty zdobyte w 2020 roku, natomiast w rankingu są uwzględnione również punkty z lat ubiegłych twojej kariery w OSM i stąd różnicaPunkty w rankingu są liczone następująco
Punkty do rankingu menadżera z ostatnich 180 dni są liczone w 100%.
Punkty zdobyte na następne 520 (od 180 aż do 700) dni są liczone mniej, na różnych poziomach procentowych - malejąco, im dłuższy okres, dopóki nie zostaną ostatecznie na poziomie 1% w 720 dniu.
Wszystkie punkty starsze niż 700 dni liczone są 1% dla całości.
Ranking aktualizuje i wstawiam na forum co miesiąc. Podsumowanie TOP 100, na koniec 2020 roku, więc jeszcze 6 miesięcy zabawy przed nami
-
@mihau1878
A to może i ja bym się zapisał do zabawy tez jak można jeszcze -
@km1992_1992_1 W tabeli uwzględnimy slot 1
-
Michał, ale ja gram od stycznia jakoś od połowy, więc powinna całość się liczyć. Wróciłem do gry po 1 stycznia i w rankingu jak sprawdzam w grze mam ponad 20k. Tam 20 z kawałkiem.
To pod koniec roku będę zaliczony do całości? W sensie weźmiesz pod uwagę to moje 20 k z tej połowy roku i dodasz do drugiej połowy czy nie skoro w pierwszej połowie w rankingu nie zostałem uwzględniony?
-
Michał, ale ja gram od stycznia jakoś od połowy, więc powinna całość się liczyć. Wróciłem do gry po 1 stycznia i w rankingu jak sprawdzam w grze mam ponad 20k. Tam 20 z kawałkiem.
@ErosJWP
Tak jak napisał @Ochowiak
@Ochowiak said in TOP 100-2020:@ErosJWP Wróciłeś w styczniu, ale masz rozegrane mecze już w poprzednich latach, dlatego masz naliczone ponad 20k w grze.
Grasz od stycznia i w okresie styczeń-czerwiec zdobyłeś 19770 pkt-tylko to liczymy w TOP100
Oprócz punktów z tegorocznego okresu(19770), w rankingu nalicza dodatkowo 1% punktów, które zdobyłeś wg tego punktu- Wszystkie punkty starsze niż 700 dni liczone są 1% dla całości.
i dlatego w rankingu masz dzisiaj 20,115 punktów
To pod koniec roku będę zaliczony do całości? W sensie weźmiesz pod uwagę to moje 20 k z tej połowy roku i dodasz do drugiej połowy czy nie skoro w pierwszej połowie w rankingu nie zostałem uwzględniony?
Będziesz liczony do całości rankingu TOP100. Teraz masz w nim 19770pkt i co miesiąc będę dodawał twoje nowe punkty, aż do 31 grudnia
-
Dziękuję za odpowiedzi Panowie. Wszystko już jasne. A gdzie znajdę aktualizację rankingu co miesiąc? Bo nie mogę znaleźć takiego tematu itd
-
No to poproszę 8315 za Indonezję
-
A można by się dopisać do tego rankingu ? Jeśli tak bardzo bym poprosił
-
@mihau1878 dzięki
-
Ja także poproszę o dopisanie