LM I LE - Europejskie puchary 2016/2017
-
@Byku-Duma-Warmii
I cieszę się,że Marciniak dobrze mecz poprowadził i szczerze go sobie życzę na mecz rewanżowy -
Z uśmiechem na twarzy oglądałem ten mecz brawo PSG To co dziś grali szok zasługują na awans Oglądał ktoś Borussia-Benfica? Abuameyang ładnie dziś sam na sam z bramkarzem nie trafiła potem ten karny... Chyba wkurzył trenera bo aż go zdjął.. Nie wiem co z nim się dzieję od jakiegoś czasu gra bardzo samolubnie...
-
PSG - Barca... Szok! I nie tylko o wynik chodzi. Chodzi o cały przebieg meczu. PSG zagrało fantastyczne zawody i wynik jest całkowitym odzwierciedleniem sytuacji na boisku.
To co zrobiła Borussia, a właściwie Aubameyang to się w głowie nie mieści. Przegrać mecz przy takiej przewadze.... No ale w perspektywie rewanżu u siebie to wciąż Dortmund jest faworytem moim zdaniem.
@pimus1910 said in LM I LE - Europejskie puchary 2016/2017:
@borynos
Ja za 3 tyg stawiam sobie 20złociszy na awans Barcy i po meczu piję flaszkę hahaAdam zamiast obstawiać takie głupoty to daj mi te 20 zł. Lepiej je spożytkuje
-
No szok, spodziewałem się wyrównanej konfrontacji a tu 4-0
-
Dzisiaj kolejny hicior : Bayern- Arsenal jak obstawiacie?
-
@Marcin657827 Arsenal może się postawić Bayernowi gdyż Bawarczycy po nowym roku nie zachwycają. W ogóle to mam wielki dylemat, który mecz obejrzeć bo Real - Napoli również zapowiada się fascynująco.
-
@Michal_ACM Świetny mecz w wykonaniu PSG, szkoda tylko Borussii, ale jak Auba tak strzela karne to ciężko nawet o remis
-
@Michal_ACM Połowę jednego, polowę drugiego
-
@daroo933
Adam by go chetnie widział w takiej formie w Realu -
@Michal_ACM cieżko wytypować faworyta bo obie ekipy nie zachwycają, sadze ze jednak fachowcy stawiaja na Bawarczykow bo ma wiecej gwiazd w zespole i zawsze moga zaskoczyć. Arsenal ma plagę kontuzji i do tego z niewiadomych powodów Wenger nie stawia od 1 min na Giroud, ktory jest w formie strzeleckiej
-
@Przemek-Kaszti Bo Wenger ma porażenie mózgowe Co do meczu bez różnicy kto awansuję nie kibicuję żadnej drużynie W Bayernie Robert fajnie gdyby grał dalej ale Arsenal z PL także sam nie wiem
-
@ToomAnyWays
Real dziś zagrał jak na obrońcę tytułu przystało, choć stracił pierwszy bramkę konsekwentnie dążył do wyrównania, a potem do strzelania 2 i 3 bramki. Bardzo dobry mecz w wykonaniu Królewskich, a co do meczu w wykonaniu Zielińskiego to raczej mierny był to jego występ od niego musimy więcej oczekiwać. -
PSG i Bayern pozamiatali rywali już w pierwszych meczach, jak tak dalej pójdzie to rewanże będą już bez sensu
-
@Byku-Duma-Warmii W rewanzu różnie jeszcze może być. To nie Real zagrał jakoś nadzwyczajnie, tylko piłkarze włoskiego klubu nie wierzyli, że moga ograć wielki Real i to ich całkowicie sparaliżowało. Zieliński zawiódł krótko oceniając naszego reprezentacyjngeo pomocnika, jeszcze mu brak doświadczenia do gry z rywalami z najwyższej półki wg mnie :ok_hand_tone1:.
-
@Dovco_HandF
Masz rację, dzięki, że poprawiłeś mój błąd -
@Dovco_HandF dla mnie zawiodła cała linia pomocy nie tylko Zieliński, nikt sie nie pokazywal do gry, ktos mial pilke i zero ruchu jakby reszta myślała ze za nich ktos wygra mecz rajdem przez pół boiska. 2 połowa katastrofa Insigne tracił piłkę po 3 sekundach, Mertens tylko mahał łapami że mu źle zagrali a jak miał "setkę" to nawet w światło bramki nie trafił, Hamsik bez polotu....
Arsenal mogł liczyc tylko na słabą forme Bayernu jak w niektorych meczach ligowych a pokazsl klase i zasluzenie pokonał slabiutki Arsenal . Dzięki Bogu ze mieli Ospine w tym meczu