LM I LE - Europejskie puchary 2016/2017
-
@Michal_ACM
Możecie sobie tak gadać do woli Kibic to takie dziwne stworzenie,że zawsze wierzy do końca -
@ToomAnyWays
Jedno i drugie Są małe-zgadzam się ale nie nierealne na pewno bardziej realne niż to ,że Arsenal by odrobił straty z Bayernem -
@ToomAnyWays said in LM I LE - Europejskie puchary 2016/2017:
@pimus1910 Albo jesteś mega optymistą albo kibicem Barcy. Ale powiedzmy sobie szczerze że szanse na awans są marne.
Niestety, to drugie. Nieuleczalna choroba katalońska
@pimus1910 I to jest piękne. Nieważne kto komu kibicuje, ważne żeby wierzyć nawet w beznadziejnych sytuacjach
Co nie zmienia faktu że trzymam kciuki za PSG
-
@Michal_ACM
Przypomnę CI jak będzie Milan grał -
@pimus1910 Ja nie przepadam za Barcą, ale w tym roku PSG może mieć realną szansę na wygranie LM. I nie sądzę że klub o takich ambicjach da sobie strzelić 4 gole od tak.
-
@ToomAnyWays
Za bardzo chyba odleciałeś Na tą chwilę dla mnie przynajmniej jest jeden główny faworyt-i jest niestety Bayern PSG odpadnie w tej rundzie,a jeśli uda im się przejść dalej to następna runda będzie szczytem ich możliwości -
@pimus1910 Ja nie przepadam za Barcą, ale w tym roku PSG może mieć realną szansę na wygranie LM. I nie sądzę że klub o takich ambicjach da sobie strzelić 4 gole od tak.
@pimus1910 said in LM I LE - Europejskie puchary 2016/2017:
@ToomAnyWays
Za bardzo chyba odleciałeś Na tą chwilę dla mnie przynajmniej jest jeden główny faworyt-i jest niestety Bayern PSG odpadnie w tej rundzie,a jeśli uda im się przejść dalej to następna runda będzie szczytem ich możliwościTeż uważam że za bardzo odleciałeś . Nie wiem co Ty palisz ,ale musi to być dobry towar . Pal od teraz połowę ,a resztą podziel się ze mną ,bo ja też bym chciał tak odlecieć
-
@pimus1910 Chociaż ja w tym sezonie też liczę na Bayern, Lewy powinien wygrać LM
-
Najlepsi strzelcy w historii Ligi Mistrzów (gwiazdka - wciąż aktywni gracze):
1. Cristiano Ronaldo* 95 bramek 2. Lionel Messi* 93 3. Raul Gonzalez 71 4. Ruud van Nistelrooy 56 5. Karim Benzema* 51 6. Thierry Henry 50 7. Andrij Szewczenko 48 7. Zlatan Ibrahimovic* 48 9. Filippo Inzaghi 46 10. Didier Drogba* 44 11. Alessandro Del Piero 42 12. Thomas Mueller* 39 12. Robert Lewandowski* 39
-
@pimus1910 Chociaż ja w tym sezonie też liczę na Bayern, Lewy powinien wygrać LM
Lewandowski na pewno zasługuje na triumf w LM , tylko żeby tak się stało to Robben musi podawać do niego piłkę .
-
@mihau1878 Najbardziej prawdopodobne, że awans wywalczą dziś PSG I Borussia :ok_hand_tone1:.
-
Brawo obrona PSG