LM I LE - Europejskie puchary 2016/2017
-
Losowanie 1/4 LE - 13.00
Drużyny w 1/4 LE. Jakieś pary byście chcieli zobaczyć?
-
Losowanie 1/4 LM - godzina 12.00 -17.03.2017 roku
Drużyny w 1/4 LM. Jakieś pary byście chcieli zobaczyć?
-
Wysłałem do centrali kuriera z propozycją nie do odrzucenia jak mają wyglądać pary ćwierćfinałowe
MONACO - LEICESTER
BARCELONA - JUVENTUS
BAYERN - DORTMUND
ATLETICO - REAL -
Leicester - Dortmund
Monaco - Real
Barcelona - Bayern
Juventus - AtleticoTakie pary ja poproszę
-
@mihau1878 hah żadnej pary nie trafiłem jest moc xD
-
Jest spora szansa że aż 3 drużyny z hiszpanii mogą być w półfinale, ogólnie pary ciekawe
-
@Dovco_HandF said in LM I LE - Europejskie puchary 2016/2017:
MONACO - LEICESTER
BARCELONA - JUVENTUS
BAYERN - DORTMUND
ATLETICO - REALJeden mecz tylko odgadłem .
-
@mihau1878
Ciekawie wszystko się zapowiada, będzie co oglądać. Na pierwszy rzut oka ciężko znaleźć faworyta w meczach, choć zapewne każdy będzie stawiał Atletico za takie w meczu z mistrzem Anglii, ale ja uważam, że Leicester mają szansę sprawić niespodziankę. Pozostaje pary to wydaję mi się, że szanse 50:50 dla obu zespołów.
A co do LE też raczej nie ma co szukać faworytów, co tylko cieszy, bo znowu będą ciekawe mecze. Liczę, że United złapią formę i spokojnie zameldują się w półfinale Ligi Europy -
@Byku-Duma-Warmii Trzeba wygrać to LE i zapewnić sobie awans do LM lub TOP4
-
@daroo933
Coś czuję, że wygranie Ligi Europy będzie łatwiejsze niż awans do TOP4, szczególnie, że miejsce 4 da nam zaledwie eliminacje do tych elitarnych rozgrywek. -
@Byku-Duma-Warmii Chce LM w przyszłym sezonie ale chcę również zmiany gry w przyszłym sezonie Mou to moim zdaniem odpowiedni trener ale trzeba trochę zmienić Niestety na dzień dzisiejszy będzie ciężko z taką grą cos zawojować w tych rozgrywkach
-
@daroo933
Powiem Ci, że jak United w tym sezonie złapali wiatr w żagle to byli nie do powstrzymania. Jak będę utrzymywać taki poziom przez większość następnego sezonu to o dobry wynik nawet się nie martwię -
Jestem zadowolony z losowania bo Leicester i Monaco ominęły najtrudniejszych rywali. Jasne że w meczach z Atletico i Borussią nadal nie są faworytami, ale uważam że mają szanse na awans do półfinału. Pozostałe dwie pary też ciekawe, Juventus spokojnie może mierzyć się z Barcą jak równy z równym, a Bayern - Real? Największy hit z Polakiem w roli głównej. Już nie mogę się doczekać ćwierćfinałów!
-
@pimus1910 To może w takim razie niech Man Utd skupi się na innym niezłym grajku z Anderlechtu. Słyszałem, że jeden z napastników Anderlechtu strzela gole jak na zawołanie i jest najlepszym strzelcem ligi belgijskiej.