LM I LE - Europejskie puchary 2016/2017
-
3 minuta meczu i już jest gol! AS Monaco 1 – 0 Borussia Dortmund
-
@Dovco_HandF Chyba już koniec marzeń BVB. Już 2-0 - strzelcem Radamel Falcao
-
@daroo933 Po odpadnięciu, dzięki pomocy sędziów - Bayernu, trzymam kciuki za Monaco w tej edycji LM, grają niesamowicie radosny/ofensywny futbol :fingers_crossed_tone2:.
-
@Dovco_HandF Ja trzymałem kciuki za Leicester jako,że to jedyna drużyna która reprezentowała Premier League Dziś trzymam kciuki za Juve i Monaco. A w półfinale liczę na Monaco-Real i Juventus-Atletico i mam nadzieję,że hiszpańskie drużyny dostaną lanie
-
@daroo933 Leicester nie ta półka i wczoraj to dobitnie pokazali. Nie zwalajcie winy na Węgra bo spalone sygnalizują liniowi, trudno sędziemu po za tym było ocenić czy przy Vidalu było czerwo czy nie, równie dobrze czerwem mógłby być obdarowany Casemiro ale wtedy by nikt o tym nie mówił bo drużyna Prawego by pewno wtedy przeszła dalej. Co do meczu Atleti, gol Saula skończył mecz i po 30 minucie kibice angielscy już mogli ,,opuszczać stadion"
-
@Dovco_HandF said in LM I LE - Europejskie puchary 2016/2017:
3 minuta meczu i już jest gol! AS Monaco 1 – 0 Borussia Dortmund
@Damiś27 said in LM I LE - Europejskie puchary 2016/2017:
@Dovco_HandF Chyba już koniec marzeń BVB. Już 2-0 - strzelcem Radamel Falcao
A skończyło się wynikiem 3:1 dla liderów Ligue 1
-
-
@Dovco_HandF a mogłem oglądać Monaco - Borussia
-
@ToomAnyWays Było ciekawie. Udział 2 Polaków i w innym wymiarze. Glik świetny i Piszczek no to nie był jego najlepszy mecz.
-
-
@Stefan-Joptwojmać hah Umtiti padł jak zawodowy aktor XD Uczy się od najlepszych. Neymar opanował swoje nurkowanie do perfekcji, Suarez też jest w tym dobry.
-
@Stefan-Joptwojmać kiedy piłka spadała to nagle upadł.. Może to powiew wiatru kto wie XD
-
@Stefan-Joptwojmać
Szkoda, że już Oscary rozdali, bo może by się załapał na któryś z nichCo do meczy dzisiejszych. Takie mecze to ja mogę oglądać piękna ostra walka z wieloma sytuacjami, choć było mało goli w porównaniu do wczoraj, to zdecydowanie dzisiejszy dzień był lepszy. A poziom sędziowania mega, sędziowie w obu tych meczach prawie nie widoczni, a to dla sędziego super sprawa . Wielkie Gratulacje dla Juventusu, bo zagrali super mecze z wielką Barceloną, choć nie mniejsze należą się Monaco
-
Teraz tylko czekać na jutrzejszą LE i mecz United - Anderlecht. Po takim meczu z Chelsea musi być dobrze
-
@ToomAnyWays
Tak jest . Pokażmy swoją siłę w Europie United -
@mihau1878
Fajne wywiady :slight_smile:. Polecam obejrzeć :fingers_crossed:.