🦅 🇵🇱 [Futbol] REPREZENTACJA NARODOWA
-
@mihau1878
Jak Polacy będą tak punktować do końca eliminacji to kto wie na którym miejscu w rankingu ukończymy te kwalifikacje, a dzięki temu już nawet nie będziemy musieli oglądać się na inne drużyny, by one nie awansowały, a Polska trafiła do pierwszego koszyka w losowaniu grup MŚ w Rosji. To były by bardzo pomocne w późniejszym kto wie może kolejnym sukcesie Polaków na dużej imprezie jak by już w grupie uniknąć takich drużyn jak Brazylia czy Niemcy -
@Byku-Duma-Warmii To jest główna rola tego rankingu :ok_hand_tone1:.
-
@Dovco_HandF
Zgadza się, dlatego musimy się cieszyć, że jesteśmy już naprawdę bardzo wysoko w nim -
Szeroka kadra na MME 2017 w Polsce:
-
@Dovco_HandF Milik w końcu nie powołany ?
-
@Dovco_HandF Połowy z tej kadry nie kojarzę xD
-
@mihau1878
Chyba jednak Milika nie ujrzymy na Euro U21, nie dostał powołania i ciekawe jak teraz będzie. -
No i dobrze, że nie dostał. Niech skupi się na porządnym doprowadzeniu do formy. To jest najważniejsze
-
@mihau1878
Bardzo ciekawa rozmowa z Avramem Grantem :thumbsup_tone1:. -
@mihau1878
Kto wie może kiedyś zostanie selekcjonerem reprezentacji Polski, ale rozmowa super -
Naprawdę byś chciał żeby został selekcjonerem Reprezentacji Polski? Znam od niego wielu lepszych :ok_hand_tone1:...
-
@Cezarro
Pewnie, może i są lepsi, ale on ma do tego jeszcze korzeni polskie, więc dla mnie jest prawie Polakiem. A lepszych Polaków jako szkoleniowców za dużo to nie ma jak dobrze mi się wydaję. -
@Byku-Duma-Warmii Jak dla mnie to przyfarcił trochę w Chelsea i głównie jest znany z tego że był tam trenerem. Zresztą to nie był długi okres z tego co pamiętam. A pamiętacie go z jakiejś innej pracy bo ja nie... Musiałbym poszukać gdzie indziej pracował. To świadczy o tym że zbawcą by nie był. Cieszmy się że mamy Nawałkę
-
@Byku-Duma-Warmii said in [Futbol] REPREZENTACJA NARODOWA:
@Cezarro
Pewnie, może i są lepsi, ale on ma do tego jeszcze korzeni polskie, więc dla mnie jest prawie Polakiem. A lepszych Polaków jako szkoleniowców za dużo to nie ma jak dobrze mi się wydaję.Nie jest Polakiem,ani prawie Polakiem , i nigdy nie będzie , bo to żyd :flag_il:
-
@Michal_ACM
Nie długi okres, ale z tego co pamiętam awansował wtedy do finału LM, co się nie dało Jose Mourinho -
@mihau1878 said in [Futbol] REPREZENTACJA NARODOWA:
@Michal_ACM
Nie długi okres, ale z tego co pamiętam awansował wtedy do finału LM, co się nie dało Jose MourinhoDi Matteo nawet wygrał z Chelsea Ligę Mistrzów i gdzie teraz jest?