🦅 🇵🇱 [Futbol] REPREZENTACJA NARODOWA
-
-
@Byku-Duma-Warmii said in [Futbol] REPREZENTACJA NARODOWA:
@Damiś27
Wydaję mi się, że Łukasz normalnie wyjdzie w pierwszym składzie tak jak bywało to ostatnio w ważnych meczach o punkty.A jednak media podają że to Wojtek zagra w wyjściowym składzie
-
@Michal_ACM
Też właśnie dziś to przeczytałem, powiem szczerze, że jestem w lekkim szoku, ale to nie ja jestem selekcjonerem i to nie mi wybierać kto zagra, a kto nie. Jednak Adam Nawałka na pewno podejmie słuszną i najlepszą dla reprezentacji decyzję. -
@Byku-Duma-Warmii Trzeba wierzyć w Nawałkę, nikt nie ma takie przewagi w tabeli nad rywalami jak Polska :flag_pl::
-
@Dovco_HandF
Dokładnie tak, szczególnie, że pokazał, że trzeba mu zaufać, bo tylko bardzo dobrze na tym wychodzimy :slight_smile:. -
Szczerze mówiąc to przy wyborze bramkarza mamy najmniejszy problem. Równie dobrze mógłby grać Skorupski i wciąż mielibyśmy pięknie zabezpieczone tyły. Tak więc mnie ewentualny występ Szczęsnego wcale nie zaszokuje
-
-
-
3:0 dla Polski przewiduję :muscle_tone2:. A wy jak myślicie?
-
28' Lewandowski z karnego i jest 1:0!
-
@Dovco_HandF said in [Futbol] REPREZENTACJA NARODOWA:
3:0 dla Polski przewiduję :muscle_tone2:. A wy jak myślicie?
29' - k. 57' 62' - k. hattrick Lewandowskiego i jak myślałem, tak i jest: 3:0 dla Polski!
-
@Dovco_HandF Lewy kocur :muscle_tone1:
-
@Dovco_HandF a hat-trick przewidywales? Nie sądziłem że dożyję czasów kiedy doczekamy się tak super piłkarza jak Lewandowski.Bez niego kadra traci połowę jak nie lepiej na wartości. Nic tylko zamawiać po malu bilety na mistrzostwa
-
Super mecz, fajna gra w środku, zielński coraz lepiej - dla mnie jedyny minus to niezrozumiałe zmiany nawałki i nerwowa końcówka
-
Cala druzyna znów zagrała super, ale to ile daje naszej reprezentacji Lewandowski jest niepojęte. Wielki piłkarz. Z całym szacunkiem dla gwiazd lat 70 i 80, ale ja już teraz mogę stwierdzić, że Robert Lewandowski to najlepszy polski piłkarz w historii. Aż strach pomyśleć jakby ta drużyna zagrała bez niego na boisku.
Dzisiejszy futbol cierpi na brak napastników najwyższej klasy. Prym wiodą rozgrywający lub skrzydłowi. My mamy jednak luksus w postaci Lewego...