🦅 🇵🇱 [Futbol] REPREZENTACJA NARODOWA
-
@klosek Dużo jest w tym prawdy, co twierdzisz
-
-
@borynos
Bramka Kownasia, który powoli zaczyna wracać do formy z przed wielu kontuzji jakie go trapiły w ostatnim czasie -
@borynos Bijemy przyszłość Niemców przyszłością Polski - piękne!:first_place:
-
W najnowszym rankingu FIFA - Polska nadal jest na historycznym, 15 miejscu:
Ranking FIFA
-
@Dovco_HandF szkoda ze ten ranking jest o dupe potluc tak naprawde . Czekam na jakies zmiany w tej punktacji i naliczaniu pkt . chocby dlatego ze gospodarz turnieju jest automatycznie skazany na zjazd w rankingu przez brak udzialu w eliminacjach . temat rzeka
-
@maloba Oczywiście masz rację ty i sto milinów głosów takich jak twój na temat tego rankingu... jednak nadal to jest i będzie najważniejszy ranking w piłce nożnej dla reprezentacji narodowych, który np. decyduje o tym kto i z jakiego koszyka będzie losowany w Mistrzostwach Świata Więc trzeba się cieszyć, że Polska jest na miejscu 15 w tym towarzystwie:thumbsup_tone1:
-
@Dovco_HandF Nie wypowiem sie gdzie ja mam ich w Rankingu interesuje mnie tylko Pozycja Hiszpanii .
-
Pamietam jak podczas Euro 2008 ratował honor reprezentacjii, ale teraz jak jest Fabiański i Szczęsny był dopiero trzecim bramkarzem w kadrze
-
Jeden z naszych, polskich genialnych bramkarzy :clap_tone1:.
-
Wielkie dzięki dla Artura! Dwa jego mecze w kadrze szczególnie zapadły mi w pamięć. Wspomniany już mecz z Austrią na EURO 2008 oraz mecz z Niemcami na mundialu 2006 gdzie Artur niemal w pojedynkę zatrzymywał gospodarzy tamtego turnieju. Zatrzymywał aż do ostatniej minuty doliczonego czasu gdy Niemcy wpakowali w końcu gola grającej w 10 Polsce
-
@mihau1878
Pamiętam jak za dzieciaka się oglądało jego popisy na bramce. To co on potrafił obronić to w głowie się nie mieściło. Jak dla mnie to bohater z dzieciństwa, zawsze będzie miał miejsce w mojej pamięci. Artur dziękuję -
@Byku-Duma-Warmii ...i pamiętny lob kolumbijskiego bramkarze co strzelił Arturowi gola
-
ŚPIEWANO O NIM: "ŚWIĘTY BRAMKARZ". JAK BORUC ZOSTAŁ KRÓLEM CELTICU
Przegląd Sportowy