🦅 🇵🇱 [Futbol] REPREZENTACJA NARODOWA
-
@maloba
Szkoda, bo skład mają naprawdę całkiem dobry, może jakieś inne ustawienie bądź inny dobór zawodników do pierwszej jedenastki byłby lepszym wyborem, Czesi :flag_cz: bardzo dobrze w obronie zagrali a u nas czasem tego brakuje jakieś momenty dekoncentracji mamy i niestety potem to się kończy straconymi golami :(. -
- Do przerwy
- Do przerwy
-
Nie mamy drużyny każdy gra dla siebie, nikt nie idzie jeden za drugiego i Anglicy ich klepią na luzie..
-
-
-
Całe te mistrzostwa to kompletna klapa w naszym wykonaniu. Tylko pojedynczy gracze nadają się do gry w dorosłej kadrze, bo reszta to nawet nie wiem jak znalazła się w tej młodzieżówce . Znowu było pompowanie balonika i znowu kompletny zawód. To ja się pytam oni tak pompowali balonik przed Mistrzostwami :thinking:. Eh, szkoda gadać :(.
-
-
@Dovco_HandF
No to teraz do pierwszej trójki Historia dzieje się na naszych oczach, coś czuję, że długo możemy tego nie poprawić -
Czesław Michniewicz od piątku zostanie nowym trenerem Reprezentacji Polski U-21. Zastąpi Marcina Dornę
Michniewicz podpisze kontrakt do końca eliminacji młodzieżowych mistrzostw Europy, w których rywalami Polski są: Dania, Finlandia, Gruzja, Litwa i Wyspy Owcze.
-
@Rhett1
Moim zdaniem bardzo dobry wybór na trenera młodzieżówki. Jak dla mnie to jest jeden z lepszych polskich trenerów w Ekstraklasie, jak nie najlepszy. -
@Byku-Duma-Warmii Dla mnie również najlepszy wybór z możliwych. To jest stosunkowo młody trener, ale już dużym doświadczeniem i sukcesami. Na pewno będzie dobrym autorytetem dla naszej młodzieży i co najważniejsze, będzie potrafił prowadzić ich "ostrą" ręką, a przy tym będzie miał na pewno ciekawy pomysł na tę kadrę
-
@Rhett1
Dokładnie tak. Widzę, że mamy podobne poglądy na ten temat :slight_smile:.