🦅 🇵🇱 [Futbol] REPREZENTACJA NARODOWA
-
@dovco_handf ranking..nie odzwierciedla faktycznego statusu umiejętności poszczególnych reprezentacji .nie oszukujmy się.5 lokata dla Polaków wynika tylko z pewnych aspektów.gdyby nasi mieli zagrać o punkty z
-
Myślę że Nawałka wyciągnie wnioski po tej porażce i nie będzie ślepo podążał za niektórymi wyborami do wyjściowej 11. Zobaczymy jak to wyjdzie z Kazachstanem, ale tam nie powinno być problemów. Mam nadzieję że Nawałka zmieni trochę skład w porównaniu do tego z Danią, bo widać że niektórzy piłkarze są po prostu bez formy.
Dumni po zwycięstwie, wierni po porażce. -
@huzar-shakir said in [Futbol] REPREZENTACJA NARODOWA:
@dovco_handf ranking..nie odzwierciedla faktycznego statusu umiejętności poszczególnych reprezentacji .nie oszukujmy się.5 lokata dla Polaków wynika tylko z pewnych aspektów.gdyby nasi mieli zagrać o punkty z
... mocniejszymi rywalami typu Francja czy Anglia.
Uciął mi się wpis
-
Miejmy nadzieję, że Adam Nawałka wyciągnie lekcję z tej porażki i już więcej takich wpadek nie ujrzymy.
-
-
-
@damiś27 Nasi wygrają :thumbsup_tone2:
-
@Dovco_HandF Mam takie same zdanie Liczę na chęć odbudowania zaufania kibiców i walkę o swoje marzenia.
Wczoraj musiałem się cieszyć dobrą grą Reprezentacji Młodzieżowych
Mam nadzieje że zagrają na miarę możliwości i oczekiwań w następnych meczach Polscy :flag_pl: -
@damiś27 Porażka kiedyś musiała nastąpić. Dobrze, że teraz. Z Kazachami wygramy na bank. Mogę postawić na zwycięstwo naszych moje czerwone ferrari z przyszłości (jak je kiedyś kupię) .
-
@dovco_handf
Łatwo postawić coś czego się nie ma Ja wiem,że wygrają i to wysoko -
@pimus1910 Nie mam, ale może będę miał. Nieważne. To był tylko żarcik . Nasi i bez żadnego zakładu wygrają ten mecz. I to nie różnicą jednej bramki.
-
-
-
11 minuta, Milik i goooooooooooooooool!
-
"Przegląd Sportowy": Z Kazachstanem Robert Lewandowski zdobył swoją 47. bramkę w narodowej reprezentacji, co oznacza, że brakuje mu tylko jednego trafienia do Włodzimierza Lubańskiego. Jak wygląda strzelecki dorobek kapitana w barwach biało-czerwonych?
-
@dovco_handf szkoda, że jego 1 bramka wczoraj nie została uznana