🦅 🇵🇱 [Futbol] REPREZENTACJA NARODOWA
-
Ze względu na naszą sytuację trzeba dziś wygrać co najmniej różnicą 5 goli:)
-
@stefan-joptwojmać said in [Futbol] REPREZENTACJA NARODOWA:
to już prawie
-
@borynos said in [Futbol] REPREZENTACJA NARODOWA:
@stefan-joptwojmać said in [Futbol] REPREZENTACJA NARODOWA:
to już prawie
no i poszło )
-
-
Teraz pozostaje mieć nadzieję, że Dania zremisuje z Czarnogórą.
Ogólnie w meczu widać było lekką odbudowę Krychowiaka oraz dawnego Błaszczykowskiego z ciągiem na bramkę. Lewandowski z rekordem ilości goli w Reprezentacji. Chociaż analizując trzeba widzieć minusy, czyli straciliśmy 12 bramkę w tych eliminacjach. Nie ma żelaznej obrony z Euro 2016.
-
Wszystkie bramki z tego meczu:
-
@dovco_handf Nie przekonuje mnie nadal gra Linettego, uważam że zamiast niego powinien być drugi napastnik. Linetty by nie grał, gdyby był Milik. Pan Nawałka uważa jednak, że skoro nie ma jednego piłkarza musimy zmieniać system gry. Jak mają się czuć Teodorczyk czy Wilczek skoro wiedzą, że jak nie ma Milika to nie zagramy dwójką z przodu? Przyjeżdżają po to, by ławkę grzać?
-
@radek12_19 całe eliminacje idzie nam jak po grudzie.wystarczy że kadry wypadnie Lewandowski,Glik czy będący w formie Zieliński bądź Grosicki i koniec.Niema komu grać.Jedziemy na farcie,taka jest prawda.
-
@radek12_19 Masz rację, aczkolwiek nasz selekcjoner wybiera młodzież.Jasne, że Teo może zagrać no ale wybór trenera.A Wilczek? Ja też bym na niego nie postawił w tak ważnym meczu.
-
@huzar-shakir Zgadza się. Poza tym, gramy z solidnymi ekipami, to jak Lewy w ataku jest dobrze pokryty, a nie ma nikogo w linii, by go wesprzeć to jest lipa. Sam Nawałka doszedł przecież do wniosku, byśmy grali na dwójkę w napadzie, bo kryty Lewy, to wolny drugi zawodnik w linii. Dzisiaj graliśmy jednym, ale przy pierwszej bramce widać było, jak lewy był dobrze pokryty, ale na szczęście wszedł do akcji Grosicki, zupełnie niekryty. Tak powinniśmy grać.
-
@rybusmaster To dobrze, mnie Zieliński dużo bardziej przekonuje niż Linetty. On nic wielkiego nie pokazuje, na tle silnej Danii wyglądał słabo, z przeciętną Armenią też szału nie było, Teo od niego gorzej by nie zagrał. Szkoda mi go, bo zasługuje na szansę jak nie ma Milika.
-
@radek12_19 Zielu wykazuje potencjał ale Linetty może nic nie pokazuje ale coś umie.:flag_pl: :flag_pl:
-
@rybusmaster Przy lepszych rywalach Lewandowski jednak jest sam w ataku, kopany niemiłosiernie, bez wsparcia w linii, drugi napastnik musi być czyimś kosztem. Krychowiak w formie to trzon tej kadry, Zielu też raczej pierwszy skład, więc raczej Linetty.
-
@radek12_19 Zieliński zagrał bardzo dobry mecz , a to że wygraliśmy wysoko to tylko dlatego że Armenia popełniła dużo błędów . Takie jest moje zdanie co do reprezentacji .