🦅 🇵🇱 [Futbol] REPREZENTACJA NARODOWA
-
@radek12_19 Masz rację, aczkolwiek nasz selekcjoner wybiera młodzież.Jasne, że Teo może zagrać no ale wybór trenera.A Wilczek? Ja też bym na niego nie postawił w tak ważnym meczu.
-
@huzar-shakir Zgadza się. Poza tym, gramy z solidnymi ekipami, to jak Lewy w ataku jest dobrze pokryty, a nie ma nikogo w linii, by go wesprzeć to jest lipa. Sam Nawałka doszedł przecież do wniosku, byśmy grali na dwójkę w napadzie, bo kryty Lewy, to wolny drugi zawodnik w linii. Dzisiaj graliśmy jednym, ale przy pierwszej bramce widać było, jak lewy był dobrze pokryty, ale na szczęście wszedł do akcji Grosicki, zupełnie niekryty. Tak powinniśmy grać.
-
@rybusmaster To dobrze, mnie Zieliński dużo bardziej przekonuje niż Linetty. On nic wielkiego nie pokazuje, na tle silnej Danii wyglądał słabo, z przeciętną Armenią też szału nie było, Teo od niego gorzej by nie zagrał. Szkoda mi go, bo zasługuje na szansę jak nie ma Milika.
-
@radek12_19 Zielu wykazuje potencjał ale Linetty może nic nie pokazuje ale coś umie.:flag_pl: :flag_pl:
-
@rybusmaster Przy lepszych rywalach Lewandowski jednak jest sam w ataku, kopany niemiłosiernie, bez wsparcia w linii, drugi napastnik musi być czyimś kosztem. Krychowiak w formie to trzon tej kadry, Zielu też raczej pierwszy skład, więc raczej Linetty.
-
@radek12_19 Zieliński zagrał bardzo dobry mecz , a to że wygraliśmy wysoko to tylko dlatego że Armenia popełniła dużo błędów . Takie jest moje zdanie co do reprezentacji .
-
@radek12_19 Dziś często cierpiał Piotrek (na moje oko:ok_hand_tone2: )
-
@rybusmaster Ja w niego bardzo wierzę, dobrze wyszkolony technicznie zawodnik, potrzebuje więcej wiary w siebie.
-
@rybusmaster Na razie martwmy siÄ™ o awans. CZA0-1DAN
-
@rybusmaster Czarnogórcy teraz cisną. Wiadomo, czas szybko im ucieka. Trzymam kciuki, by wepchali tą bramę na 1:1
-
@maloba said in [Futbol] REPREZENTACJA NARODOWA:
Uwazacie ze Krychowiak zagral az tak dobrze dzis zeby go wychwalac ?
Krychowiak? Drewniak na kółkach nie piłkarz.Nie pamiętam kiedy mieliśmy dobrego defensywnego pomocnika.Plusem dla niego,że zaczął coś w końcu grać. Nic więcej,na mocniejszego rywala to się narazie nie nadaje.
-
@maloba Znalazł nowy klub A jeśli chodzi o mecz to sam nie wiem jaką notę wystawić
-
@huzar-shakir Krychowiak to jest piłkarz typowo defensywny, przeciąć podanie i do najbliższego. Nie jest to jakiś tragiczny piłkarz, ważne, by grał w klubie, osobiście wolę go niż Linettego, który w klubie gra mało.
-
@huzar-shakir Nie gadaj . drewno to teraz jest ale jak gral w Sevilli robil swietna robote ! byl w czolowce ligi jesli chodzi o destrukcje , odbiory i rozpoczynanie kontratakow . Pytam bo komentatorzy tak go wychwalali i w sumie nie wiem za co moze nie ogladalem zbyt uwaznie ?
-
Prezydent Duda pogratulował na twitterze naszym wyniku w Astanie
-
@maloba OK zgodzę się że to nie jest nie wiadomo jaki piłkarz ale nie możemy ocenić go jako ,,traiczny''
-
@rybusmaster said in [Futbol] REPREZENTACJA NARODOWA:
@maloba OK zgodzę się że to nie jest nie wiadomo jaki piłkarz ale nie możemy ocenić go jako ,,traiczny''
Typowy "sredniak".