🦅 🇵🇱 [Futbol] REPREZENTACJA NARODOWA
-
@rybusmaster said in [Futbol] REPREZENTACJA NARODOWA:
@maloba OK zgodzę się że to nie jest nie wiadomo jaki piłkarz ale nie możemy ocenić go jako ,,traiczny''
Typowy "sredniak".
-
@rybusmaster Jak pisałem wyżej, to przecinak, dobrze, jak jest ktoś taki, kto zdoła przeciąć akcję rywala w środku pola, czytałem z nim wywiad, sam wie, że nie jest jakim wirtuozem piłkarskim, stawia na dobre przygotowanie fizyczne. Co jak co, ale pod tym względem dobrze się prowadzi.
-
@rybusmaster Zachowuje sie jak Beckham a gra kiepsko
-
@radek12_19
Widać.Nasz polski Grzesio:flag_pl: :call_me: -
@rybusmaster Szczęsny to się zaśmiał na konferencji, by wyciągnąć wobec niego konsekwencje na stylówkę
-
Dania wygrała 1:0. Oglądałem, to była inna drużyna niż w meczu z nami, nie zagrali tak dobrze jak z nami, ale też nie tragicznie.
-
Wracając do Krychowiaka, warto zauważyć że w WBA zaczął grać trochę zrównoważony futbol. Zadania defensywne łączył z ofensywnymi. W kadrze ma tylko zadania defensywne i schodzenie na 3 środkowego stopera gdy jest taka potrzeba. Najważniejsze że wraca do formy
-
-
-
@kruk94 said in [Futbol] REPREZENTACJA NARODOWA:
@Cezarro możliwe że uwzględnili tylko mecze oficjalne. Bo gdzieś był taki podział na oficjalne i nieoficjalne.
Boniek rozegrał 80 oficjalnych meczów w kadrze ,a Dziekanowski 63 . Sprawdź sobie np. w Wikipedii .
-
Co za mecz!:D
-
-
Stało się to, co stać się miało - wygraliśmy i wygrywamy eliminacyjną grupę z 5 punktami przewagi nad Danią! :flag_pl::clap_tone1:
-
To zwycięstwo po arcyciekawym, pełnym dramaturgii meczu, zapewnia nam też losowanie do MŚ w Rosji z 1 koszyka! A losowanie odbędzie się 1 grudnia w Moskwie.
-
Będę prorokiem. Za rok co najmniej półfinał na mistrzostwach będzie. Mamy ekipę która gra drużynowo ... wierzę że Milik się odbuduje, ma czas... Krychowiak nabierze więcej pewności i automatyzmu.