🦅 🇵🇱 [Futbol] REPREZENTACJA NARODOWA
-
@mihau1878
Fajnym posunięciem trenera jest powołanie Rafała Wolskiego. Piłkarz zdecydowanie się odbudował w Lechii i być może znów wskoczy na wysoki poziom jaki prezentował przed wyjazdem za granicę. Wtedy będziemy mieli z niego pożytek nie tylko w klubach polskich, ale również w reprezentacji. -
-
Bez większych niespodzianek Mam nadzieję, że Igor Lewczuk coś pogra, chociaż wejdzie z ławki, jestem ciekawy Kamila Wilczka, w Danii jest gwiazdą, a w reprezentacji jeszcze nie miał za wiele czasu, by coś pokazać, głównie wprowadzany na ostatnie minuty, ale nie da się wygryźć Lewego czy Milika (chociaż Milik po kontuzji), a Teodorczyk jest gwiazdą w Anderlechcie Nie wiem jak z Błaszczykowskim, czy on teraz nie był po jakimś urazie, ale pomoc mamy mocną, więc widzę wiele zastępstw dla niego Kadra bez większych niespodzianek, ciekawa, ale porównywalna jak ostatnio Nie ma co zmieniać Może dadzą szansę Górlaskiemu z ławki, zobaczymy Nie mogę doczekać się meczu A kilka lat temu byliśmy reprezentacją, której nie dało się oglądać, a teraz meczu nie można się doczekać Chociaż ja zawsze kibicuję, nawet z głupim San Marino I cieszę się z każdego zwycięstwa
-
-
@mihau1878
Jest atmosferka w kadrze, a to klucz do sukcesu :slight_smile:. -
-
@Damiś27
Wydaję mi się, że Łukasz normalnie wyjdzie w pierwszym składzie tak jak bywało to ostatnio w ważnych meczach o punkty. -
-
@Byku-Duma-Warmii said in [Futbol] REPREZENTACJA NARODOWA:
@Damiś27
Wydaję mi się, że Łukasz normalnie wyjdzie w pierwszym składzie tak jak bywało to ostatnio w ważnych meczach o punkty.A jednak media podają że to Wojtek zagra w wyjściowym składzie
-
@Michal_ACM
Też właśnie dziś to przeczytałem, powiem szczerze, że jestem w lekkim szoku, ale to nie ja jestem selekcjonerem i to nie mi wybierać kto zagra, a kto nie. Jednak Adam Nawałka na pewno podejmie słuszną i najlepszą dla reprezentacji decyzję. -
@Byku-Duma-Warmii Trzeba wierzyć w Nawałkę, nikt nie ma takie przewagi w tabeli nad rywalami jak Polska :flag_pl::
-
@Dovco_HandF
Dokładnie tak, szczególnie, że pokazał, że trzeba mu zaufać, bo tylko bardzo dobrze na tym wychodzimy :slight_smile:. -
Szczerze mówiąc to przy wyborze bramkarza mamy najmniejszy problem. Równie dobrze mógłby grać Skorupski i wciąż mielibyśmy pięknie zabezpieczone tyły. Tak więc mnie ewentualny występ Szczęsnego wcale nie zaszokuje