🦅 🇵🇱 [Futbol] REPREZENTACJA NARODOWA
-
@Hustin-Doffman - przyjemnie się też oglądało, pierwszy mecz od dawien dawna gdzie panowliśmy w środku boiska i nie traciliśmy głupio piłki
-
@Dovco_HandF Powiem szczerze, że obstawiałem 3:1 dla Polaków, ale nie spodziewałem się, że zrobią to w takim stylu. Jest moc w naszej kadrze
-
Dobrze suwaki ustawili XD
-
Z Rumunią wyszedł piękny mecz. Teraz pora na mecz ze Słowenią i pewnie jedna z niewielu szans dla dublerów. Nie ma co się oszukiwać - na ten moment mamy może 16 zawodników dojrzałych do gry w reprezentacji. Sam jestem ciekaw jak selekcjoner poukłada drużynę, ale ja bym dał szansę Mączyńskemu, który wraca po kontuzji i sprawdził Lewczuka, który radzi sobie w Ligue 1. Pewnie trochę czasu dostaną też Wilczek oraz ktoś z duetu Góralski/Dąbrowski, może Kapustka/Wszołek na podbudowanie formy. Jakie macie przewidywania w sprawie składu na ten mecz towarzyski?
-
@AC-Bubol
Bo właśnie zaczyna nam pracować pomoc wreszcie -- polska pięta achillesowa od wielu lat. -
@Dovco_HandF
Mnie osobiście od jakiegoś czasu bardzo podoba się gra Zielińskiego ;). A wczorajszy mecz był znowu bardzo dobry w jego wykonaniu. Rozegrał takie spotkanie do jakich nas przyzwyczaił występując na boiska we Włoszech -
@Byku-Duma-Warmii said in [Futbol] REPREZENTACJA NARODOWA:
@Dovco_HandF
Mnie osobiście od jakiegoś czasu bardzo podoba się gra Zielińskiego ;). A wczorajszy mecz był znowu bardzo dobry w jego wykonaniu. Rozegrał takie spotkanie do jakich nas przyzwyczaił występując na boiska we Włoszech
Ciekawy artykuł wg mojej opinii jest o Zielińskim i polskiej grze w meczu z Rumunią na łamach Gazeta.pl:El. MŚ 2018. Rumunia 0 : 3 Polska. Cztery klucze do zwycięstwa
-
@Dovco_HandF
Chętnie go przeczytam po szkole -
@Byku-Duma-Warmii
Jak dla mnie taki będzie skład :flag_pl: :
Wojciech Szczęsny - Bartosz Bereszyński, Artur Jędrzejczyk, Michal Pazdan, Maciej Sadlok - Jakub Błaszczykowski, Krzysztof Mączyński, Grzegorz Krychowiak, Pawel Wszołek, Piotr Zieliński - Łukasz Teodorczyk -
@Cezarro
Chyba nie oglądałeś mecz z Rumunią :flag_ro:. Dla mnie temat z Armenią :flag_am: jest zamknięty, było minęło. Każdy popełnia błędy, mają nauczkę. Tak samo jak każdy z nas oni też ludzie i my też. Dziś gramy z Słowenią :flag_si: i to się liczy, a nie co się stało na jednym meczu z wielu.... -
Mecz z Rumunią ? A co to ma za związek ? Nie pisałem o meczu z Rumunią ,tylko z Armenią ,w którym to Teodorczyk zagrał mimo że dzień wcześniej napruł się tak ,że rzygał jak kot. Wyraziłem tylko swoją obawę ,aby taka sytuacja się więcej nie powtórzyła. Rozumiesz teraz , czy potrzebujesz może jeszcze jakichś bardziej obszernych wyjaśnień ?
-
@Cezarro said in [Futbol] REPREZENTACJA NARODOWA:
Mecz z Rumunią ? A co to ma za związek ? Nie pisałem o meczu z Rumunią ,tylko z Armenią ,w którym to Teodorczyk zagrał mimo że dzień wcześniej napruł się tak ,że rzygał jak kot. Wyraziłem tylko swoją obawę ,aby taka sytuacja się więcej nie powtórzyła. Rozumiesz teraz , czy potrzebujesz może jeszcze jakichś bardziej obszernych wyjaśnień ?
@Cezarro said in [Futbol] REPREZENTACJA NARODOWA:
Oby tylko Teodorczyk nie zagrał na kacu tak jak wtedy z Armenią .
@Cezarro nie krytykuję Cie, ani nic takiego więc się nie wkurzaj więc spokojnie.
Wyraziłem swoją opinię, że:
- taki mecz się nie powtórzy (jak będzie coś takie to wyleci z reprezentacji Polski)
- w meczu z Rumunia Teodorczyk zagrał bardzo dobrze ( dał bardzo dużo nawet więcej niż Zieliński który grał około 80 minut, a on 15.
-
@Damiś27
Panowie bez spiny. Najważniejsze i tak było to, że udało się zdobyć punkty, a za parę lat nikt o tym nie będzie pamiętał jak to się stało -
@Byku-Duma-Warmii
Dokładnie. Jeszcze raz powiem @Cezarro pamiętaj nic do Ciebie nie mam i zapamiętaj. Nie bierz wszystkiego do siebie.Jak obstawiacie dziś wynik i kto strzeli? Ja obstawiam 3-1 Teodorczyk, Bereszyński i Wszołek i oby dobra gra
-
@Damiś27
Jeśli dziś wygramy, a jutro Anglia przegra z Hiszpanią to w najnowszym rankingu Fifa możemy wskoczyć aż na 12 miejsce -
Jakiej spiny ? Żadnej spiny nie ma , na tym forum wszyscy są kulturalni i wyluzowani. A Ty nie wtrącaj się jak dorośli rozmawiają , ok ?