III Turniej Narodów (WNT 2016/17)
-
@pimus1910 Brak Koncentracji..? No nie wiem... raczej wątpię żeby na szczeblu reprezentacyjnym ktos chcial olac ta bitwę... każdy chce się pokazać z jak najlepszej strony chyba...
-
@ciamajda said in III Turniej Narodów (WNT 2016/17):
Tak to nieraz jest, że szczęście w transferach i w meczach nie sprzyja , co gorsze nie mamy na to wpływu . Dobrze że był zapas i gramy dalej , i to jest najważniejsze
Ładnie to spuentowałeś:right_facing_fist_tone1:
-
Mały update...
Szykują się 4 pozycje ostatnie dla nas ale chciałem uspokoić polskie społeczeństwo, nie martwcie się... panujemy nad tym, by nie było 5 ostatnich miejsc
Stefan napisał, że taka bitwa raz w turnieju. Dodałbym, że nigdy takiej bitwy już nie będzie, to co się stało to nawet matematycznie ciężko osiągnąć
-
@Łukasz-Kowalski said in III Turniej Narodów (WNT 2016/17):
Mały update...
Szykują się 4 pozycje ostatnie dla nas ale chciałem uspokoić polskie społeczeństwo, nie martwcie się... panujemy nad tym, by nie było 5 ostatnich miejsc
Stefan napisał, że taka bitwa raz w turnieju. Dodałbym, że nigdy takiej bitwy już nie będzie, to co się stało to nawet matematycznie ciężko osiągnąć
Wiem o co chodzi, ja tak samo mam w MP. Niemożliwe, by nagle wszystkie taksy przestały działać, ale to się dzieje. U Dovco w lidze bardzo ładnie mi wchodzą, w WCC też nawet dają rade z tym, że 4 obozy mi zaaplikowali rywale jak grałem na wyjeździe i mam nadzieję teraz powetować sobie w meczach u siebie.
Po takiej bitwie może w jakimś stopniu najbliższy rywal nas zlekceważy i ciut ułatwi sprawę. Trzeba zawsze szukać plusów;)
-
Dzięki za powołanie, chciałby wszystkich serdecznie przeprosić z moje występy w tych rozgrywkach, tak naprawdę to nie ma się jak tłumaczyć, przeciwnicy mieli takie same warunki jak my.
Niestety a może na szczęście nigdy wcześniej nie zdarzyło mi się grać w takich rozgrywkach.
Po pierwsze transfery w ogóle nie siadały a wystawiałem zawodników takich samych co przeciwnicy, za takie same pieniądze za mniejsze a jak się nie sprzedawali to zmieniałem na innych. Gram od ponad roku i jeszcze nie miałem takich rozgrywek żeby była taka dysproporcja między sprzedażą zawodników przez przeciwników a mną.
Po drugie przeciwnicy mieli jakieś kosmiczne ustawienie jakby grali na kodach ich 451 lało moje 433, 451, 541 jak chciał nieważne czy grałem z obozem na obóz czy nawet obozem na przeciwnika bez obozu.
Dodam że z mojej strony nie było żadnego lekceważenia, przed każą symulacją siedziałem prawie do ostatniej minuty i obserwowałem przeciwnika, czasami nawet wstawałem w nocy żeby ustawić treningi - no niestety muszę posypać głowę popiołem i wziąść się pożądnie do pracy - Następny reprezentantom życzę powodzenia i trzymam kciuki w następnej rundzie. -
jakies podsumowanie graczy jakis wynik? ludzie sa ciekawi
-
Chyba bitwy z Hiszpanią nie będę długo podsumowywał... demolka.
Nasza niemoc transferowa przy niesamowitej sprzedaży Hiszpanów przełożyła się na ten wynik. Sami kadrowicze wiedzą, gdzie popełnili błędy. Bitwa bez konsekwencji na WNT, także pamiętamy przebieg, zapominamy wynik i jedziemy dalej. -
FAZA 1/16 WNT 2016/17
Gramy z Francją, z którą wygraliśmy w półfinale rok temu. Skład i dalsze szczegóły niedługo.
-
@Łukasz-Kowalski
Francuzi są szalenie mocni. To nie będzie łatwa bitwa -
jaki skład na Francuzów?
-
@Łukasz-Kowalski said in III Turniej Narodów (WNT 2016/17):
Skład i dalsze szczegóły niedługo.a mam to
-
@Dovco_HandF
Słabo trafiliśmy jak na ten etap rozgrywek. Sptykają się dwa zespoły z top 4 zeszłorocznego turnieju. Ale z drugiej strony Francuzom też przydarzyła się katastrofalna bitwa z Argentyną. Chyba to hiszpańskie community mocno sobie pomaga -
Mnie się wydaję, że to Francuzi słabo trafili
-
@Łukasz-Kowalski. I tej opcji się trzymajmy
-
.
:flag_pl: POLAND vs. FRANCE :flag_fr:
Liga: Honduras
Start: 23 listopadG1 : ciamajda --> Olimpia
G3 : Surykates1313 --> Motagua
G5 : Dovco_HandF -->Victoria
G7 : mihau1878 --> Real Espana
G9 : Łukasz Kowalski (C) - Juticalpa.
-
Skład Francuzów:
G1 - timilic7 (PM)
G3 - Prager Guillaume
G5 - sanplan
G7 - Stephane13270 (C)
G9 - gros minet 33.
paru naszych znajomych zagra
wtedy to było tak:
timilic znów na celu 1, wtedy wygrał tylko jeden mecz z nami
gros minet ponownie na 9, obozy brał tylko u siebie i skończył wysoko na 5 miejscu
odrzucili słabszych i dorzucili 2 nowych, w tym Stephane'a na kapitanie... będzie dobra bitwa -
Do boju! :flag_pl:
-
Powodzenia