III Turniej Narodów (WNT 2016/17)
-
Jest super, tylko tego pucharu szkoda. Straszny pech
-
@Michal_ACM Dokładnie! Świetnie nam idzie, ale ten puchar dobrze byłoby nadrobić w kolejnej rundzie. Temperatura rośnie :thermometer_face:.
-
@Dovco_HandF nadrobimy
-
a myślałem, że my nieźle transferujemy
myślicie, że to wszystko kwestia przelicznika waluty na monety BC?
-
@Łukasz-Kowalski Mnie się wydaje że to kwestia danej ligi. Bo popatrz W jednej bitwie mamy numer 1 i 2 pod względem transferów 3 vs9 czy 4 vs 8.
Z kolei w innych 12 vs 15, dalej 11 vs 16 oraz 13 vs 14Pewnie zależy na jakim serwerze jest liga i jak są skupywani piłkarze przez kompy. W jednej schodzą szybciej a w innej wolniej
-
W sumie coś w tym może być, ponieważ Hiszpanie z nami transferowali szalenie a teraz są przeciętni a przecież grają praktycznie tym samym składem.
-
@Michal_ACM said in III Turniej Narodów (WNT 2016/17):
@Łukasz-Kowalski Mnie się wydaje że to kwestia danej ligi. Bo popatrz W jednej bitwie mamy numer 1 i 2 pod względem transferów 3 vs9 czy 4 vs 8.
Z kolei w innych 12 vs 15, dalej 11 vs 16 oraz 13 vs 14Pewnie zależy na jakim serwerze jest liga i jak są skupywani piłkarze przez kompy. W jednej schodzą szybciej a w innej wolniej
Zgadzam się ze spostrzeżeniami Michala Każdy z nas ma obecnie skład wartości ok. +/- 100 milionów (poza ciamajdą, który ma galatyczny wynik +150 milinów). :thumbsup_tone1:
-
Mi się wydaje, że zawodnicy ze scouta schodzą szybciej niż Ci z TL. Co do pucharu to albo na szczęście albo nieszczęście los tak chciał, że nie zagramy ze sobą w następnej rundzie. Francuzi mogą zechcieć wyrzucić nas obozami, trzeba teraz jak najwięcej ugrać do kolejnej kolejki pucharowej, by nie mogli sobie na to pozwolić;)
-
@Stefan-Joptwojmać Zapewne jak piszesz użyją obozów. Pytanie czy ma ich nie skontrujemy?
-
@Dovco_HandF said in III Turniej Narodów (WNT 2016/17):
@Stefan-Joptwojmać Zapewne jak piszesz użyją obozów. Pytanie czy ma ich nie skontrujemy?
To już zostawmy Łukaszowi, ale mi się wydaje, że nie warto używać 3 obozów jeśli nie będziemy w stanie mieć swojego półfinału. Mamy jeszcze trochę czasu, trzeba obserwować tabelę i kontrolować obozy;)
-
@Stefan-Joptwojmać Nie mam na myśli aż trzech obozów.
-
Wszyscy Witam, organizujemy badania utrzymać to miejsce żywe i ekscytujące, oczekuję was wszystkich do wzięcia udziału w badaniu. 16 krajów i 8 zwycięzców. Głosuj na ciebie zobaczyć wyniki wszystkich razem. Zobaczmy, w jakim kraju jest bardziej przychylny. Badanie potrwa jeden tydzień.
Można dotrzeć do kwestionariusza klikając poniższy link
-
Dziekuje przyjaciel. Ty byc dobra człowiek i umiec z Google uzywac. My robic co sie da, zeby byc dobra.
Thank you, my friend. You are a good man, and you know very well how to use Google. We can do it to you. Greetings from Polish Community:ok_hand_tone2:
-
@Dovco_HandF Dziękuję mojego drogiego przyjaciela
-
@mrtgll33
100 lat! 100 lat!All the best, buddy!
-
@Stefan-Joptwojmać said in III Turniej Narodów (WNT 2016/17):
To już zostawmy Łukaszowi, ale mi się wydaje, że nie warto używać 3 obozów jeśli nie będziemy w stanie mieć swojego półfinału. Mamy jeszcze trochę czasu, trzeba obserwować tabelę i kontrolować obozy;)
obozując 100% puchar wygraliśmy finał z Rumunią
-
@Łukasz-Kowalski said in III Turniej Narodów (WNT 2016/17):
Wiem tylko teraz nie mamy szans na 100%;(
-
@Łukasz-Kowalski said in III Turniej Narodów (WNT 2016/17):
Wiem tylko teraz nie mamy szans na 100%;(
chodzi mi, że każdy mecz
zresztą strategia zależy od bieżącej sytuacji w bitwie i na co można sobie pozwolić -
Trójkolorowi wykorzystali atut swojego boiska w trzech meczach i 2/3 mecze wygrali a jeden zremisowali. I to ważne punkty jakie urwał kapitan naszej reprezentacji narodowej: Łukasz. Ten mecz to mecz doskonale wyszkolonych taktycznie bokserów: punktują jak mają przewagę, atakują jak zobaczą, że rywal lekko się odsłonił. Tu nie będzie nokautu, tu będzie wygrana dla jednego z nich małą iościa punktów, a emocje dla kibiców przetrwają do ostatniej kolejki .