🏴 [Futbol] Premier League, angielska piłka, piłkarze...
-
@maloba said in [Futbol]Premier League, angielska piłka, piłkarze...:
@Przemek-Kaszti z czym ?
Nie wiem do czego to pytanie ?
-
@Przemek-Kaszti napisales - Kogo masz na mysli ? i ja nie wiem do czego to pytanie bylo wiec zapytalem - z czym ?
-
Kto stracił formę w United żeby ją odzyskać w innym klubie ;)?
-
@Przemek-Kaszti Di Maria , Evra , Chicherito , Nani , Welbeck .
-
@ToomAnyWays Wiekszosc z nich nie wrocila do optimum ale odżyli w nowych klubach .
-
No dobra to zaczynamy z Di Maria może i masz rację ale on dobrze grał w United a że lepiej jeszce potem to już inna sprawa. Era to jakiś żart przecież to był przez lata jeden z lepszych obrońców na swiecie że wiek nie pozwolił na grę w silnej fizycznie Anglii to inna sprawa we Włoszech daje rade i pięknie;) Herrera przecież to najlepszy pomocnik na równi z Mata i Pogba ja się dziwię em że od początku sezonu nie grał w pierwszym skladzie
-
Show zgodzę się bo w świętych grał genialnie ale u Nas ile grał przed złamaniem nogi!? Ponad pół roku parzy daje znać bo teraz jest bez formy ale dajcie mu chwilę. A czy Welbeck grał źle? Po prostu graliśmy głupim ustawieniem i brakło czasem dlaczego miejsca to odszedł, ale nie powiem że że On teraz jest w jakieś życiowej formie
-
@maloba said in [Futbol]Premier League, angielska piłka, piłkarze...:
@Przemek-Kaszti Di Maria , Evra , Chicherito , Nani , Welbeck .
Di Maria-zgoda,ale on po prostu nie odnalazł się w siłowej lidze
Evra-podstawowy obrońca przez kilka sezonów,więc nie rozumiem
Chicharito-nie dostawał tyle szans na ile zasługiwał moim zdaniem,ale jak grał to strzelał. W połowie się zgodzę
Nani-wiele lat podstawowy skrzydłowy,latka lecą,zaczął słabiej grać to sprzedali
Welbeck-sam nie wiem czemu odszedł,ale czy odżył w nowym klubie? Nadal w Arsenalu? Czy juz gdzie indziej? Bo w ogóle straciłem go z oczu@maloba said in [Futbol]Premier League, angielska piłka, piłkarze...:
@maloba Herrera , Rojo , Shaw , Van Persie .
Herrera-moim zdaniem gra wciąż na swoim poziomie i w kratkę
Rojo-zgadzam sie
Shaw-ciągle młodziak,niestety kontuzja go przekreśliła,ciężko wrócić do formy,ale nie to wina klubu
Van Persie-no chyba kurna przeginasz wystarczy wspomnieć reakcję kibiców po meczu z Fenerbahce-tu już pojechałeś