🏴 [Futbol] Premier League, angielska piłka, piłkarze...
-
@byku-duma-warmii said in [Futbol]Premier League, angielska piłka, piłkarze...:
Dokładnie tak jak @daroo933 wyżej napisał wynik brzmi - dla Obywateli @Dovco_HandF Jurku skąd wziąłeś ten wynik :thinking: ?
Chyba mu się śniło haha xd
-
@daroo933 said in [Futbol]Premier League, angielska piłka, piłkarze...:
@byku-duma-warmii said in [Futbol]Premier League, angielska piłka, piłkarze...:
Dokładnie tak jak @daroo933 wyżej napisał wynik brzmi - dla Obywateli @Dovco_HandF Jurku skąd wziąłeś ten wynik :thinking: ?
Chyba mu się śniło haha xd
Nie mam pojęcia gdzie ja to zobaczyłem Rzeczywiście było 1:0, nie 2:1 co nie zmienia faktu, że Chelsea przegrała .
-
@dovco_handf
To prawda. -
@byku-duma-warmii no to sie chyba zdziwisz
-
@maloba
Nie potrzebuje Twoich przemyśleń. -
@byku-duma-warmii Wiem . a Mou Twoich nadzieji
-
@maloba
Nie prosiłem o Twoje zdanie na ten temat. -
@byku-duma-warmii Spokojnie nie stresuj sie . Mou stracil to co mial za czasow Porto , Interu , i kawalka wladzy w Realu . Czy nawet dobrych okresow w Chelsea . W Utd radzi sobie slabo , stad moja sugestia ze 2 miejsce moze zajac Tootenham , mniejsze szanse daje Lvp mimo ze atak maja w pelnym gazie .
-
@maloba Popatrzmy na to inaczej. United w tym sezonie liczy się w walce o vice, obecnie zajmują 2 miejsce, są nadal w Pucharze Anglii i grają o 1/4 LM, ale i tak wszyscy mówią że gra słabo. Może jako kibic chciałbym żeby grali ładniej, ale najważniejsze są efekty, jakie będą na koniec sezonu. A u Kloppa i Pocha nie widzę żadnych trofeów jak na tą chwilę
-
O ja pierdziele, taki comeback Matic Bogiem, United nałogiem XD
-
@toomanyways W końcu włączyli Fergie Time. Z 0:2 na 3:2
-
Mou znów uciszył krytyków
-
@toomanyways
Gdyby grali cały czas tak jak ostatnie minut z Crystal Palace to nadal byśmy byli w walce o mistrzostwo Anglii:flag_gb:. Maticia cudo -
@toomanyways said in [Futbol]Premier League, angielska piłka, piłkarze...:
Mou znów uciszył krytyków
Budowanie drużyny marzeń nie trwa jeden czy dwa sezony. Mou jest na dobrej drodze moim zdaniem, żeby "Czerwone Diabły z Manchesteru" znowu stały się dominatorami w PL :thumbsup_tone3:
-
@toomanyways Masz racje tylko vice dla takiej druzyny jak Utd to porazka . LM nie maja najmniejszych szans a Puchar Anglii to raczej na otarcie lez .
-
Wyniki kolejki Premier League, która powolutku zbliża się ku końcowi.
Opis kolejki zaczniemy od hitu jaki mogliśmy obejrzeć w tej kolejce, a mianowicie spotkania Manchesteru City z Chelsea. Niestety hit tej kolejki zawiódł i obejrzeliśmy bardzo nudny mecz, gdzie przez cały mecz Obywatele byli na połowie Chelsea, natomiast zespół gości wyglądał tak jakby nie chciał grać w piłkę w tym meczu. Po bardzo jednostronnym meczu Manchester City pokonuje ekipę Antonio Conte po Bernardo Silvy.
W meczu otwarcia kolejki ujrzeliśmy ekipy Burnley oraz Everton. Zwycięstwo w tym meczu odnosi ekipa Sama Dycha, która po Barnesa oraz Wooda przerywają serię meczy bez zwycięstwa. Natomiast dla gości prowadzenie uzyskał Tosun, była to jego pierwsza bramka w Premier League.
Leicester remisuje w meczu na własnym boisku z Bournemouth, po strzelonym przez Mahreza z rzutu wolnego w minucie. Chyba lepszego przeproszenia kibiców za swoje zachowanie nie mógł zrobić. Natomiast prowadzenie dla gości uzyskał King pewnie wykonując rzut karny.
Po dość ciekawym spotkanie zespół Southampton remisuje na własnym boisku - ze Stoke. Był to za razem już mecz bez zwycięstwa zespołu Stoke.
West Ham przegrywa mecz z rzędu takim samym wynikiem, a dokładniej mówiąc -. Tym razem ekipie Davida Moyesa lekcji udzieliła ekipa Swansea. Dla której był to już mecz z rzędu wygrany na własnym boisku. Łupem strzeleckim podzielili się Ki Sung-Yong, van der Hoorn, King oraz z rzutu karnego Jordan Ayew, dla gości honorowy gol uzyskał, tak jak w poprzednim spotkaniu Antonio.
Koguty bardzo pewnie wygrywają już swój mecz z rzędu na własnym boisku tym razem w polu pokonanych zostawili ekipę Huddersfield. Dublet w tym meczu ustrzelił Koreańczyk:flag_kr: Son.
Liverpool dokładnie w takim samym stosunku pokonuje zespół swojego byłego trenera Rafy Beniteza ekipę Newcastle. Gole Mane i Salaha, dla którego było to już trafienie w tych rozgrywkach dają punkty gospodarzom.
Kolejny gol Troya Deeneya i kolejne zwycięstwo zespołu Watfordu, tym razem pokonali zespół Grzegorza Krychowiaka, który zagrał minut w tym meczu.
Kibice Arsenalu niestety w ostatnim czasie nie mają spokojnego życia, gdyż ich ulubieńcy przegrali już mecz rzędu jeśli chodzi o wszystkie rozgrywki. To taka seria od 2002 roku , pogromcą Kanonierów tym razem został beniaminek z Brighton.
Kolejkę zamknął bardzo ciekawy mecz pomiędzy Crystal Palace, a Manchesterem United, gdzie gospodarze mieli już bramkowe prowadzenie, ale po golach Smallinga, Lukaku oraz przepięknym golu z minuty Nemanji Maticia pokonują Orły -.