🏴 [Futbol] Premier League, angielska piłka, piłkarze...
-
@ToomAnyWays Fajnie by było ale Arsenal jest w gazie, w tym sezonie i nie będzie o to łatwo
-
Myślę że Arsenal powinien wygrać
-
@Michal_ACM Serce za United!! Mourinho musi w końcu coś ugrać na mocnym rywalu,przerwa na repre działała na jego korzyść,mam nadzieję
-
@Dovco_HandF
Czerwone Diabły muszą przed własną publicznością zagrać w końcu na wysokim poziomie i mam dużą nadzieję, że to już będzie w sobotę -
@Byku-Duma-Warmii
To zdecydowanie będzie mecz kolejki, a kto wie czy nie całej rundy jesiennej:cartwheel_tone5: . -
Niestety, tylko remis, choć zdecydowana przewaga MU, szkoda straconych dwóch punktów, bo dzięki wygranej byśmy się zbliżyli do czołówki
-
@Dovco_HandF said in [Futbol]Premier League, angielska piłka, piłkarze...:
@mihau1878
Stawiam na remis w meczu Czerwonych Diabłów z Arsenalem. A wy?:handball_tone4:Bukmacherzy, gdzie kasa dla mnie?
-
@Byku-Duma-Warmii No niestety Mou zbyt asekurancko zagrał w końcówce meczu. Prawie pewne 3 pkt uciekły po chyba jedynym celnym strzale Arsenalu w tym meczu. I w taki własnie sposób Top 4 odskakuje nam na 6 pkt. Trochę szkoda że Totkom mecz w końcówce uratował Kane, bo mogliśmy się zbliżyć do nich na 2 pkt. A tak niestety mamy 5 straty A reszta ucieka szybko. City wygrana, Live remis, jeszcze jutro Chelsea z M'boro pewnie wygra
-
@ToomAnyWays
Ciężko będzie w tym sezonie, ale zapowiada się bardzo ciekawa walka do samego końca o jak najlepsze miejsce -
@Byku-Duma-Warmii Mou jak przychodził to mówił, że będzie walka o mistrza. Ja patrząc na obecną grę zadowolę się Top 4
-
@Byku-Duma-Warmii Czerwone Diabły jak będą na miejscu 3-4 to będzie dla nich sukces w tym sezonie. W przyszłym... mistrzostwo:first_place:.
-
@Dovco_HandF
Chyba masz zupełną racje, bo w tym sezonie chyba pierwsza 3 poza zasięgiem niestety -
@Byku-Duma-Warmii Chciałbym się mylić, ale Man City, Chelsea i Arsenal wg mnie stoczą bój o pudło i mistrzostwo, a Man Utd powalczy o czwarte miejsce. No chyba, że ktoś z wymienionej wyżej trójki załapie doła to otworzy się szansa na 3 miejsce.
-
@Dovco_HandF
Jurku nie zapominajmy o Liverpoolu, który w tym sezonie może sporo namieszać w czołówce -
@Byku-Duma-Warmii Masz absolutną rację - to czarny koń ligi, narowisty i nieobliczalny, ale miejsce pucharowe wywalczy na bank. Pytanie czy aż na pudle?:third_place:
-
@Dovco_HandF
Mi się wydaję, że może to być 1,2 lub 3 miejsce i nic niżej. Tak mi się wydaję -
@Byku-Duma-Warmii Może i tak. Pożyjemy, popatrzmy i zobaczymy co będzie dalej w najlepszej lidze świata wg mnie.
-
Niestety brakuje w składzie więcej jakośći, na skrzydłach mamy problemy, dobrze że wrócił Valencia, to przynajmniej robi sporo wiatru na prawej stronie Niestety, po dzisiejszym meczu można było zauważyć że Rash staje się powoli bardziej skrzydłowym niż nominalną "9". Zabrakło jednak Zlatana, ale wg. mnie nie można mieć w składzie tylko jednego napastnika, bo przy ewentualnym braku takiego Zlatana ciężko go zastąpić. Trzeba też pochwalić środkowych obronców bo grali całkiem nieźle (może poza golem "Żiru" na 1-1 ;)), ale przy braku Smalla i Baillego dają radę.
-
@ToomAnyWays Menedżer Manchesteru United Jose Mourinho wyznał, że napastnik Zlatan Ibrahimović będzie występował w ekipie Czerwonych Diabłów w sezonie 2017/2018. Klub postanowił skorzystać z klauzuli znajdującej się w kontrakcie piłkarza i przedłużyć umowę o kolejny rok. Myślę, że to dobra informacja dla jakości gry "Czerwonych Diabłów"?
-
@Dovco_HandF
Bardzo dobra. Już ten sezon pokazuje, że Zlatan to piłkarz stworzony do gry w Premier League, a kolejny sezon może być tylko jeszcze lepszy