🏴 [Futbol] Premier League, angielska piłka, piłkarze...
-
@Dovco_HandF Ładnie ten mecz wyglądał. Dobrze że poszliśmy za ciosem, a nie tak jak np. ze Stoke czy Burnley. W 3 meczach 9 pkt - tak powinno to wyglądać od początku. Ciekawe jak zagra jutro Arsenal z City i Live z Evertonem bo Totki raczej mają pewne 3 pkt. Szkoda że Chelsea tak odjechało
-
@ToomAnyWays aż wkurzają te wyniki ich po 1:0 ale z drugiej strony 9 męczy bez straconej bramki nie wiem czemu tylko Fabregas nie dostał kary za policzek dla Fernandez'a
-
Myślę że Arsenal wygra gładko a derby zawsze ciekawe, nawet jak Everton bez formy a zlapali wiatr w żagle jak zaczął grać znów Barkley:)
-
@ToomAnyWays Chelsea raczej już jest nie do zatrzymania...
-
@Dovco_HandF
Każdego kiedyś łapie kryzys -
W hicie tego weekendu w Anglii: Manchester City pokonał Arsenal Londyn 2:1 :thumbsup_tone1:.
-
@mihau1878 Chelsea odskakuje... :goal:
-
@Dovco_HandF
United powoli nabierają rozpędu -
@Byku-Duma-Warmii I oby w następnym sezonie byli na miejscu Chelsea, bo w tym nie sądzę by zmieścili się na podium. Za dużo potracili punktów w głupi sposób, jeśli można tak napisać .
-
@Dovco_HandF
Jeszcze nie mamy połowy sezonu, więc jeszcze można wszystko odrobić
Będę w nich wierzył do końca -
Sunderland chyba nigdy nie spadnie, na razie nawet połowy sezonu nie ma ale utrzymają się! Mam takie przeczucie
-
Brazylijczyk przenosi się do Chin!
Chelsea poinformowała, że doszła do porozumienia z chińskim Shangai SIPG i tym samym reprezentant Brazylii zamienia Europę na Azję. Oscar działaczy klubu z Państwa Środka kosztował 52-60 mln funtów .
25-latek w tym sezonie nie mógł liczyć na regularne występy w barwach „The Blues”. Antonio Conte dał mu zagrać zaledwie w 9. ligowych spotkaniach, a piłkarz odwdzięczył mu się tylko jedną asystą. To zdecydowanie za mało jak na londyńskiego giganta i transfer był nieunikniony.
Oscar w Chinach będzie zarabiał około 12,5 mln euro za sezon. Po doliczeniu ewentualnych bonusów, pensja może „podskoczyć” aż do 20. mln euro.
-
United wygrywa u siebie z Sunderlandem 3-1.
http://www.flashscore.pl/mecz/Oj5xC5SO/#szczegoly-meczu -
@ToomAnyWays Ja juz 3 mecz dzis ogladam PL sredni Watford-Crystal , swietny Chelsea - Bornemouth i puki co nudny Hull - City .
-
@ToomAnyWays Ja w pracy wiec ogladam co jest na canal plusie
-
W uzupełnieniu wiadomości z Wysp to Swansea z Fabiańskim w bramce u siebie dostaje lanie od West Ham United 1:4. Leicester z Wasilewskim w obronie ginie z Evertonem 0:2. A Arsenal wymęczył w końcówce wygraną West Bromwich Albion :goal:.
-
@ToomAnyWays
Kolejna wygrana naszego zespołu Nabierają wiatru w żagle już 4 zwycięstwa z rzędu, oby jak najdłużej ta seria trwała. Zaczynamy zbliżać się do czołówki ;). Ale to co zrobił Miki to głowa mała, widać obecność Zlatana w zespole i od razu bramki w jego stylu. Ten gol długo pewnie utknie w naszej pamięci -
@Byku-Duma-Warmii Gol ze spalonego, ale przynajmniej Mou nie będzie narzekał na sędziego