đŽó §ó ąó „ó źó §ó ż [Futbol] Premier League, angielska piĆka, piĆkarze...
-
@pimus1910 a sytuacje Wings'a tez nie widzialeĆ??
-
@Przemek-Kaszti
WidziaĆem tylko to co na filmiku wyĆŒej -
To sobie poszukaj bo mnie siÄ nie chce
-
Će no MichaĆ dodaĆ w tym filmie wszystkie faule a ja myĆlaĆem ĆŒe zapÄtla juĆŒ ten Ćokiec
-
@Przemek-Kaszti
Weekend trwa
WiÄc widziaĆem -
Ale zbliĆŒa siÄ ku koĆcowi zastanawiam siÄ wĆaĆnie czy wypiÄ ostatnie piwo ;)?
I korzystajÄ Ä z tego ĆŒe mojej szefowej tu nie ma to napiszÄ ĆŒe jutro planuje labe dzieĆ i swoje interesy zaĆatwiaÄ bo plan na marzeÄ w sumie juĆŒ zrealizowany -
@Przemek-Kaszti
Wypij Ja pije -
@pimus1910 to i ja ale uciekajmy na what app bo nie w temacie piszemy zdrowie wszystkich co nie mogÄ i za awans United do LM
-
No to Ibra 3 mecze zawieszenia i zabraknje go na mecz z Chelsea #noway
Dlatego siÄ dziwiĆem czemu go nie zdjaĆ po pierwszej poĆowie - Jose ma za swoje.
Ciekawe kto go zastapi na szpicy? Czy Rooney (on bardziej na 10) moze Rashford? -
KarÄ Mings'a nadal rozwaĆŒajÄ , ciekawe ile dostanie.
Wiem.ĆŒe nie ten temat ale czekam tez na decyzje w sprawie graczy Lechii -
Koniec pewnej Epoki w Anglii. Wenger odchodzi z Arsenalu...
-
@Przemek-Kaszti W Anglii ĆŒartuje siÄ, ĆŒe w ĆŒyciu pewne sÄ : ĆmierÄ, podatki i to, ĆŒe Arsenal nie zdobÄdzie tytuĆu.
-
@Dovco_HandF lub zajmie 4 miejsce
-
@Przemek-Kaszti said in [Futbol]Premier League, angielska piĆka, piĆkarze...:
Koniec pewnej Epoki w Anglii. Wenger odchodzi z Arsenalu...
Odchodzi, ale chyba jeszcze nieoficjalnie?
http://www.kanonierzy.com/shownews_id-42353_Wenger--Nie-podjalem-jeszcze-decyzji.shtml
http://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/671784/kibice-arsenalu-wenger-out
-
@mihau1878 ja czytaĆem ale juĆŒ nie znajdÄ gdzie ĆŒe takÄ informacje podaĆ w sztani zawodnikom po treningu jeszcze przed meczem w LM
-
Niestety ostatnio liga angielska coraz bardziej obrywa od reszty Europy w europejskich pucharach i jak siÄ nie mylÄ to juĆŒ tylko dwa Manchestery zostaĆy dalej w grze. Mam nadziejÄ, ĆŒe nastÄpny sezon pokaĆŒe juĆŒ wielkÄ siĆÄ Premier League. A Arsenal juĆŒ po tym sezonie zdecydowanie powinien siÄ rozstaÄ z Wengerem i piÄknÄ rzeczÄ by byĆo gdyby to Thierry Henry przejÄ po nim stery w druĆŒynie
-
@mihau1878 Stoke daĆo radÄ