Oszustwo w mojej lidze.
-
Witam menadzerów. W mojej lidze Łotewskiej jeden z menadzerów kręci wałki, albo z dwóch kont albo z innym kolegą. Grają w trzech tych samych ligach. Jedno konto słabszy klub drugie najmocniejszy i ułatwianie temu słabszemu wygrania mistrzostwa. Inne ich ligi mnie nie obchodzą, ale moja już tak. Jestem na trzecim miejscu w lidze gram z Rigą oni wystawiają najmocniejszy skład ja też, bierzemy obozy i przegrywam 3-1, zdarza się. W następnej kolejce Riga gra z Drużyną z pierwszego miejsca i przegrywa 0-8 wystawiając 4 bramkarzy do gry w polu. Zgłosiłem to, ale te konta nadal są w mojejlidze bez konsekwencji. Niby wniosek rozpatrzono i nic nie zrobiono. W takim razie skoro mają byc takie wałki w lidze to proszę administracje o usunięcie mnie z tej ligi tak zebym nie miał w statystykach rezygnacji a ja sobie tą ligę zacznę jeszcze raz. Wolę nie osiągnąć celu uczciwie niż grać z oszustami i ten cel osiągnać. Pozdrawiam i proszę o reakcję.
-
@Pawik32 Cześć, jeśli masz podejrzenie o nieuczciwość
Twojego oponenta, i chcesz to zgłosić, tutaj znajdziesz instrukcję jak to zrobić
https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/500/pomoc-osm/1012?page=51 -
Było zgłoszone rozpatrzone i zero konsekwencji. Dlatego usuń mnie z tej ligi bardzo proszę.
-
@Pawik32 Zapraszam do zarządu klubu i do opcji złóż rezygnację.
Na obrazku jest jasno i wyraźnie pokazane, co i gdzie zrobić: