馃嚛馃嚜 [Futbol] Bundesliga, niemiecka pi艂ka, pi艂karze...
-
@maloba
Nigdy nie b臋dziesz mia艂 wynik贸w dop贸ki zesp贸艂 si臋 nie zgra, szczeg贸lnie, 偶e dosz艂o naprawd臋 do du偶ej wymiany zawodnik贸w. -
@Byku-Duma-Warmii To zalezy od trenera i pilkarzy
-
@maloba
Ale zauwa偶, 偶e zgranie tak偶e jest bardzo wa偶ne, bo graj膮c przeciwko dru偶ynie, kt贸ra te zgranie ma na wysokim poziomie, to naprawd臋 ci臋偶ko jest pokona膰 takiego przeciwnika, tak jest wsz臋dzie nie wa偶ne jaka liga czy poziom rozgrywek. -
@Byku-Duma-Warmii Od tego jest okres przygotowawczy i mecze towarzyskie
-
@maloba
No w艂a艣nie, dlatego napisa艂em, 偶e to du偶ej mierze zdecydowa艂o o wyniki, bo mamy teraz okres przygotowawczy i gracze jeszcze nie zd膮偶yli si臋 zgra膰. -
@Byku-Duma-Warmii Milan jeszcze kilku kupi takze podejrzewam ze moga odpalic w polowie sezonu chocbym tego nie chcial nie sympatyzuje z nimi choc szanuje za osiagniecia
-
@maloba
Zobaczymy jak b臋dzie, ale to nie temat na teraz. -
@Byku-Duma-Warmii Watek tez nie
-
@Rhett1
Ciekawy transfer :slight_smile:. -
@Byku-Duma-Warmii Dziwi臋 si臋, 偶e lepszy klub si臋 po niego nie zg艂osi艂. Aczkolwiek Eintracht ostatnio przeprowadza bardzo przemy艣lane transfery, g艂贸wnie m艂odych graczy.
-
***Jorge Mer茅 do艂膮czy艂 do 1. FC K枚ln.Spodziewano si臋 jednak, 偶e wybierze mi臋dzy ofertami z Malagi i Sampdorii, ale nieoczekiwanie oba te kluby zosta艂y pokonane przez Niemc贸w. Pi膮ta dru偶yna ubieg艂ego sezonu mia艂a mocny do dyspozycji argument - szans臋 wyst臋p贸w w europejskich pucharach.
Utalentowany 20-latek b臋dzie kosztowa艂 K枚ln siedem milion贸w euro.***
-
@Rhett1
Te偶 jestem troch臋 zdziwiony, ale zobaczymy jak si臋 rozwinie. W sumie ciekawi mnie czemu akurat wybra艂 ofert臋 Eintrachtu:thinking:. -
@Byku-Duma-Warmii Chyba tylko dlatego, 偶e nie por贸wnania mi臋dzy Bundeslig膮 a Eredivisie
-
@Rhett1
Tak, bardzo mo偶liwe, ale mi bardziej chodzi艂o o to czy czasem nie mia艂 ofert z innych lepszych dru偶yn. -
@Byku-Duma-Warmii Tego ju偶 nie wiem. Lig膮 holendersk膮 niespecjalnie si臋 interesuj臋
-
@Rhett1
W艂a艣nie mam to samo :(. Ale wiem, 偶e zawodnik bardzo dobry, dlatego tak ciekawi mnie jego wyb贸r. -
@Byku-Duma-Warmii Mnie r贸wnie偶 lekko zaintrygowa艂 jego wyb贸r, aczkolwiek je艣li poka偶e si臋 z dobrej strony w Bundeslidze, to d艂ugo w Eintrachcie nie zabawi i wyci膮gnie go kt贸ry艣 z czo艂owych klub贸w
-
@Rhett1
Bardzo to prawdopodobne :fingers_crossed:.