🇩🇪 [Futbol] Bundesliga, niemiecka piłka, piłkarze...
-
Mój błąd, zamiast PSG, miało być Leverkusen
-
-
-
-
Sensacyjnie 16 tabeli przed tym mecze Fortuna ograła u siebie rewelacyjnego lidera Bundesligi z Dortmundu
-
No i jednak Bayern wygra ligę, a RL9 zdobędzie koronę króla strzelców, można wnioskowac po tym, co się dzieje na przedwiośnie .
-
@dovco_handf mnie zastanawia jak to robi RB Lipzg że są 2 sezony czy tam e w bundeslidze a juz taki osiągnieńcia
-
@szpilka134 Red Bull dodaje skrzydeł
-
@szpilka134
Dobry zespół, dobry trener i wyniki są -
@mihau1878 hehe cos w tym jest ciekawe czy dostają zapas red bulli
-
@szpilka134 hajs hajs hajs
-
Bayern nowym liderem!W jednej z głównych ról uboju Borussi okazał się Lewy.Brawo.Bariera 200 goli zdobytych w Bundeslidze przekroczona.Dodatkowo w pojedynku z rywalem gdzie kapitan polskiej kadry zaczynał swoją wielką karierę
-
@huzar-shakir Lewy pewnie zmierza po koronę króla strzelców.
-
@dovco_handf Na początku sezonu nie zapowiadało się że tę koronę może zdobyć.Szkoda tylko że Bayrnu zabraknie w kolejnych meczach LM.Dla Lewego powinien nagrać czas zmian.Sądzę że gdyby odszedł do Hiszpanii miałby szansę na coś więcej aniżeli tylko na mistrza Niemiec.
-
@huzar-shakir W Niemczech jest już żywą legendą, rozmawia po niemiecku jak po polsku. Po kiego diabła mu na starość zmieniać ligę, uczyć się nowego języka etc.? Lepiej podpisać jeszcze na dłużej kontrakt z Bayernem i wzmocnić Bayern, żeby mógł nawiązać grę z najlepszymi drużynami w Europie.
-
@dovco_handf tak ale sam lewy chce wygrać lige mistrzów
-
@dovco_handf Chciałbyś Jerzy wygrywać tylko w jednej lidze i ją na okrągło wygrywać?Byłbyś spełniony zdobywając poszczególne trofea i bijąc oolejne rwkordy w jednej lidze wiedząc,że ma się jeszcze możliwość wygrać coś jeszcze?Ja bym chciał.Na pewno miałbym na to szansę w lepszym klubie aniżeli Bayern a takie przecież są.Nie dziw się że Lewy jeszcze chce zdobyć więcej niż tylko Mistrzostwa Niemiec.
-
@dovco_handf mam podobne zdanie