🇫🇷 [Futbol] Ligue 1, francuska piłka, piłkarze...
-
@pimus1910
Nie możesz żyć tylko Barceloną!Draxler przeszedł chyba nawet za grubą kasę. Chyba z 50-60 milionów??
-
@Michal_ACM
Ostatnio to nawet Barcą nie żyję wczoraj opuściłem pierwszy mecz od niepamiętnych czasów aż zaraz poszukam info na ten temat -
@Michal_ACM
35mln ojro ciężko powiedzieć czy to dobra cena -
@pimus1910 I tak przepłacony
-
@Michal_ACM
Okaże się jak będzie grał -
@Michal_ACM
Niestety teraz większość piłkarzy jest przepłacona -
To już inna sprawa Na ten temat książkę można napisać. Za dużo by gadać
-
Nie ma problemów Glik w lidze francuskiej jak Krychowiak w PSG. Drużyna "polskiej skały" rozbiła Olympique Marsylia 4:1, poważnie myśląc w tym sezonie o wygraniu ligi. :goal:
-
@Dovco_HandF
Mi się wydaję, że Monaco ma największe szansę na wygranie ligi, bo z całej czołówki gra najrówniejszą piłkę i mają najrówniejszą drużynę -
@Byku-Duma-Warmii Strzelają dużo bramek i dzięki Glikowi mocno wzmocnili obronę :ok_hand_tone1:.
-
@Dovco_HandF
Kamil transferem zrobił milowy krok w przód w swojej karierze -
@Byku-Duma-Warmii A tak się z niego śmiali, że mniej zarabia niż we Włoszech i że przed mała publicznością będzie grał w Księstwie Monako . A tu proszę, tak zabezpiecza tyły, że snajperzy mogą skupić się na strzelaniu bramek rywalom :goal:. Oni mają zresztą bardzo mocny z kolumbijska gwiazdą ataku: Radamelem Falcao, przeżywającym drugą młodość :thumbsup_tone1: .
-
@Dovco_HandF
Bardzo się cieszę, że Falcao powoli odzyskuje formę strzelecką sprzed poważnej kontuzji -
@mihau1878
Ciekawe rozwiÄ…zanie dla niego pod koniec jego kariery -
DziÅ› mecz na szczycie Ligue 1: Paris Saint-Germain - AS Monaco. :flag_fr:
-
@Dovco_HandF
Bardzo liczę na zespół Kamila Glika, bo bardzo bym chciał, żeby to oni w tym roku zdobyli mistrzostwo, bo grają zdecydowanie najrówniej z pierwszej trójki -
@Byku-Duma-Warmii Też 3mam kciuki za drużynę z Księstwa Monako .
-
@daroo933 Bramka po kontrowersyjnym rzucie karnym...