🇫🇷 [Futbol] Ligue 1, francuska piłka, piłkarze...
-
@mihau1878
Mam nadzieję, że będzie to odrodzenie tego zespołu i w przyszłym sezonie będą zdecydowanie wyżej w tabeli :slight_smile:. -
@mihau1878 Też tak uważam jak ty :thumbsup_tone1:.
-
@maloba Dlaczego? Buffon za rok zakończy karierę i Szczęsny zajmie na lata jego miejsce w bramce jednej z czołowych drużyn świata :ok_hand_tone1:.
-
@Dovco_HandF Zgadzam się, ale jeśli @maloba ma na myśli Krychowiaka to coś w tym jest
-
@Dovco_HandF chodzi mi o Krychowiaka
-
Sam nie wiem czy on naprawdę mówi tak na poważnie, bo gość widać, że nie ma szans na grę w pierwszej "11", a pozostaje by walczyć, a zespół PSG coraz bardziej się wzmacnia i Grzegorz coraz mniej szans na grę ma. Transfer to już dawno powinien być, ale myśli o grze w drużynie Adama Nawałki.
-
Niech odchodzi, wg mnie robi głupotę i przesiedzi na ławce przynajmniej do zimowego okna. A poza tym powinien pomyśleć o reprze. Kierunek Włochy lub Hiszpania
-
@pimus1910
Też właśnie o tym myślałem, że jaki on musi mieć charakter, że chce pokazać, że zasługuję na grę w takim zespole, na przekór wszystkim chce zostać w drużynie i walczyć o skład w ekipie wicemistrza Francji:flag_fr:. Ale, wielka szkoda, że nie chce się przenieś do innego zespołu dla niego byłby to najlepszy wybór. Chętnie bym go zobaczył w lidze włoskiej:flag_it:. -
@mihau1878
Moim zdaniem bardzo dobry wybór, że pozostał w Nicei. Niech pogra jeszcze jeden dobry sezon, a potem być może uda mu się przejść do lepszego zespołu i jego kariera wróci na właściwe tory. -