Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020
-
@Seba191995 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020:
@Maziu90 możliwe, ale ci co grają Ajaxem jak i ja mamy poważna LUKĘ w ataku, będziemy musieli czasem sięgać do wyjściowej 11 tych z skilem 89/85 co czynić nas będzie słabszymi, bo ciężko z tych zawodników będzie zrobić takiego na 98 /.
Było uważać, co za drużynę bierzesz - taką masz na to oficjalną odpowiedź.
-
-
@Frącek20021 @Kodi-Kolodziej @Mefistop Gracie czy nie? Ktoś coś wie o nich? Mam ścigać indywidualnie?
-
@Łukasz-Kowalski co bestia, w każdym z finałów był, które jak na razie podano w gazecie. Gratki Mistrzu
-
@Byku-Duma-Warmii ja pamiętam moje pierwsze imp pierwszy mecz gorkins i 5 0 w dupe i drugi mecz z Łukasz Kowalski i kolejne 5 0 to byly moje początki ale cenne lekcje od weteranow
-
@ReecePL odpowiedz bez sensu, kto by się spodziewał takiej niespodzianki.
-
@Dino-Ligenza fajna robota ;). Kto wpadł na ten pomysł i zrobił ta grafity jest mega kozakiem w tych sprawach
-
@Seba191995 Dziękujemy
-
-
Nie ma u mnie w lidze jednego menadżera...
Ktoś złapie za latwo dobry start... Może ktoś niech dostanie dziką kartę najlepszy zawodnik z najgorszych co odpadł w kwalifikacjach. -
IMP 2020 R1 Grupa B
-
@Seba191995 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020:
Nie ma u mnie w lidze jednego menadżera...
Ktoś złapie za latwo dobry start... Może ktoś niech dostanie dziką kartę najlepszy zawodnik z najgorszych co odpadł w kwalifikacjach.Dobry pomysł Seba, żeby uzupełnić ligi do pełnych Szybko to przedyskutujemy w gronie organizatorów .
-
Grupa J, wystartowaliśmy bez @Kodi-Kolodziej
-
IMP 2020 - Runda 1 - Grupa G
U nas również brak jednego gracza.
-
-
IMP 2020 R1 Grupa B
-
2 kolejka w grupie J
tymczasowo po niewłaściwej stronie tabeli.
Rezerwowego nadal brak, ale jakby się znalazł, to czeka na niego punkcik.
@everyone Czy da się jakoś tak zrobić tabelę, żeby miała nicki, ale uwzględnić tą drużynę bez zawodnika? Bo umiem albo drużyny i nie widać nicków, albo nicki i jest brak 9 miejsca.