Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020
-
@huzar-shakir bez okresu przygotowawczego ustawiłes??:)
-
@km1992_1992_1 dostałem zgłoszenie w tej sprawie. Jeśli to prawda, niestety, po pierwszej symulacji będziemy musieli założyć ligę w Waszej grupie ponownie jutro wieczorem...
-
@Mati-Colchoner
Czyli już mogę odchodzić po symulacji??:)
Bo właśnie się skonczyla -
@Mati-Colchoner Liga zostanie założona dziś o 23 :00.
-
@km1992_1992_1 tak
@huzar-shakir ok zróbmy tak, super. Poinformuje wszystkie osoby z grupy H -
@Mati-Colchoner Nie możecie tego załatwić, żeby poprawili błąd? Albo nie możemy dostać zwrotu wydanych BC i założyć od nowa w innej lidze?
-
@Mati-Colchoner w grupie F mam ten sam problem
-
@tristan1982 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020:
van Basten
Marco van Basten gone from Ajax 1971-1973 - sprawa zgłoszona do informatyków .
-
@TalaLala said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020:
@ReecePL ![text alternatywny]u mnie w grupie A też w Ajaxie brakuje zawodnika...
-
@BadBrains said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020:
@Mati-Colchoner w grupie F mam ten sam problem
-
@ReecePL said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020:
@Mati-Colchoner Nie możecie tego załatwić, żeby poprawili błąd? Albo nie możemy dostać zwrotu wydanych BC i założyć od nowa w innej lidze?
Marco van Basten gone from Ajax 1971-1973 - sprawa zgłoszona do informatyków . Nie zwrócą nam monet i nie będziemy zakładać od nowa lig. Każdy dokonywał świadomie wyboru klubu i jeżeli ktoś postawił na Ajax 1971-1973 miał po prostu pecha, że zawodnik zniknął ( w realu też czasem zawodnicy znikają i kluby grają mimo to). Miejmy nadzieję, że informatycy szybko go tam sprowadzą z powrotem. Natomiast wynika z tego lekcja na przysłość żeby sprawdzać jaki klub się bierze. Oczywiście rozumiem wszystkich, od 7 lat tam nic się nie zmieniło, ale ta gra miała i ma dużo błędów, które na bieżąco trzeba rozwiązywać. Mamy po prostu pecha. Gramy dalej .
-
@tristan1982 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020:
Potwierdzam wcześniej zgłoszony błąd. tradycyjnie wybrałem Ajax i brakuje mi w składzie napastnika z największym skillem 98 - van Basten
Jakim cudem chcesz mieć van Bastena skoro on występował w Ajaxie w latach 1981-1987 , a Ty prowadzisz Ajax 1971-1973 ?
-
Wam zapewne brakuje Johana Criijffa...
-
CRUIJFFA*
-
Ktory gral w Ajaxie do 73' i kojarze go z eliminacji u kogos kto mial Ajax a teraz go nie widze u kolegi z grupy, ktory wzial tą holenderska drużynę
-
@Maziu90 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020:
Ktory gral w Ajaxie do 73' i kojarze go z eliminacji u kogos kto mial Ajax a teraz go nie widze u kolegi z grupy, ktory wzial tą holenderska drużynę
dokładnie , Cruiffa brakuje w składzie
-
@Dovco_HandF said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020:
Sprostowałem na Johan Cruiff
-
-
@Dino-Ligenza
Świetna wydanie gazety liczę na więcej
Szczególnie wiadomość o tej paście całkiem przydatna