Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020
-
-
Nie ma u mnie w lidze jednego menadżera...
Ktoś złapie za latwo dobry start... Może ktoś niech dostanie dziką kartę najlepszy zawodnik z najgorszych co odpadł w kwalifikacjach. -
IMP 2020 R1 Grupa B
-
@Seba191995 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020:
Nie ma u mnie w lidze jednego menadżera...
Ktoś złapie za latwo dobry start... Może ktoś niech dostanie dziką kartę najlepszy zawodnik z najgorszych co odpadł w kwalifikacjach.Dobry pomysł Seba, żeby uzupełnić ligi do pełnych Szybko to przedyskutujemy w gronie organizatorów .
-
Grupa J, wystartowaliśmy bez @Kodi-Kolodziej
-
IMP 2020 - Runda 1 - Grupa G
U nas również brak jednego gracza.
-
-
IMP 2020 R1 Grupa B
-
2 kolejka w grupie J
tymczasowo po niewłaściwej stronie tabeli.
Rezerwowego nadal brak, ale jakby się znalazł, to czeka na niego punkcik.
@everyone Czy da się jakoś tak zrobić tabelę, żeby miała nicki, ale uwzględnić tą drużynę bez zawodnika? Bo umiem albo drużyny i nie widać nicków, albo nicki i jest brak 9 miejsca.
-
@ReecePL bot/komputer nie jest brany pod uwagę w tej klasyfikacji. W tej jest, ale bez nicków:
-
Napiszę tutaj, bo @ReecePL chyba nie czyta priv na forum
- Nie wybieraj tej tabeli menadżerskiej, tylko tę z punktami, tę ogólną, pierwszą
- Przy jej prawym górnym rogu masz "Tabela - ranking menadżerów". Po kliknięciu w to zamiast nazw drużyn będą nicki, a drużyna z botem będzie jako Computer
-
jak pech to pech ;(
-
IMP 2020 R1 Grupa G
-
Grupa D Kolejka 1 oraz 2 oraz aktualna tabela
Jak widać też jednego gracza brakuje: @szpilka134 -
IMP 2020 R1 Grupa C
Info dla @Lolson32
Zmieniłeś grupę ale zasady są te same. Jesteś moderatorem ligi to powinieneś udostępnić wyniki swojej grupy. Dziś zrobiłem to za Ciebie i mogę kontynuować, niemniej jesteś założycielem i należy to do Twoich kompetencji -
@Janex123 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020:
Info dla @Lolson32
Zmieniłeś grupę ale zasady są te same. Jesteś moderatorem ligi to powinieneś udostępnić wyniki swojej grupy. Dziś zrobiłem to za Ciebie i mogę kontynuować, niemniej jesteś założycielem i należy to do Twoich kompetencjiinfo dla @Janex123
moderator ligi wcale nie musi udostępniać wyników z założonej przez siebie ligi. Nie ma takiego obowiązku. Skoro jesteś takim uczynnym gościem i już raz wrzuciłeś wyniki na forum , to kontynuuj to dzieło do końca