Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020
-
jak pech to pech ;(
-
IMP 2020 R1 Grupa G
-
Grupa D Kolejka 1 oraz 2 oraz aktualna tabela
Jak widać też jednego gracza brakuje: @szpilka134 -
IMP 2020 R1 Grupa C
Info dla @Lolson32
Zmieniłeś grupę ale zasady są te same. Jesteś moderatorem ligi to powinieneś udostępnić wyniki swojej grupy. Dziś zrobiłem to za Ciebie i mogę kontynuować, niemniej jesteś założycielem i należy to do Twoich kompetencji -
@Janex123 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020:
Info dla @Lolson32
Zmieniłeś grupę ale zasady są te same. Jesteś moderatorem ligi to powinieneś udostępnić wyniki swojej grupy. Dziś zrobiłem to za Ciebie i mogę kontynuować, niemniej jesteś założycielem i należy to do Twoich kompetencjiinfo dla @Janex123
moderator ligi wcale nie musi udostępniać wyników z założonej przez siebie ligi. Nie ma takiego obowiązku. Skoro jesteś takim uczynnym gościem i już raz wrzuciłeś wyniki na forum , to kontynuuj to dzieło do końca -
@Cezarro dziękuję za wskazania. Naprawdę mi to nie przeszkadza, mogę udostępniać. Bo zapewne masz rację jednakże o ile dobrze pamiętam kiedyś był temat podawania wynikiów z ligi. Kiedy nie jest wyznaczona osoba która to robi, obowiązek ten spada na moderatora ligi. Po prostu dla uściślenia i przejrzystości. Choć może to bardziej o grupowe turnieje chodziło, nie indywidualne, nie przeczę. Tu akurat zwróciłem się do Lolsona, gdyż jest założycielem ligi w której ja gram. Nie mam zamiaru wtrącać się w inne
-
IMP 2020 R1 Grupa E
-
-
@Dino-Ligenza
*Wszech czasów.Mega gazetka, fajna sprawa!
-
@Fajresss Dziękujemy Drogi Czytelniku. „DO PRZERWY” powróci, może już niebawem.
P.S.Gdzie moje maniery. Dziękujemy Wszystkim za docenienie pierwszego numeru gazetki. Jest nam niezmiernie miło, że jesteście z nami. Zdrówka -
IMP 2020 R1 Grupa B
-
-
IMP 2020 R1 Grupa E
-
Grupa J, kolejki 3 i 4:
-
IMP 2020 R1 Grupa G