Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020
-
Gr A
Dziękuję za wspólną zabawę, po ostatniej kolejce wyniki rzuci ToomAnyWays.
Z mojej strony na razie wstrzymuję się z uczestnictwem w turniejach. Nie chcę się ośmieszać dopóki nie znajdę jakiejś przyzwoitej taktyki. Jeżeli nie znajdę to znaczy to że to był mój ostatni turniej. Powodzenia wszystkim w dalszych etapach.
-
IMP 2020 R1 Grupa B
Ostatnia kolejka rozstrzygnie, kto zajmie ostatnie miejsce promowane awansem do drugiej rundy. Z Gratulacjami poczekam do jutra, bo „Dopóki piłka w grze, wszystko jest możliwe” Powodzenia!
-
IMP Grupa C / kolejki 20 i 21
Przed ostatnią kolejką dwie rzeczy są pewne. Pierwsza to to, że do kolejnej rundy awans zapewniony ma 2 menadżerów a druga, mistrzem ligi zostanie menadżer z grupy PAM
Trwa zacięta walka o 3 miejsce premiowane awansem bezpośrednim. Walczy o nie dwóch menadżerów.A teraz jeszcze mecze ostatniej kolejki
-
@Damian_Skinek said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020:
IMP 2020 R1 Grupa G
Udało się wygrać mecz na szczycie Do końca jednak bój o 3. miejsce.
-
@Dino-Ligenza 4 osoby w walce o ostatnie miejsce siebie widzę marnie... gram wyjazd z m.rebizant, ktory jest jakimś kotem nie przegrywajac jeszcze meczu. W kazdym badz razie, dzięki za wspólną rywalizację. Jal na pierwsze mistrzostwa sama walka do ostatniej kolejki o awans uwazam za swój sukces. Pzdr
-
@Maziu90 Masz rację On gra we własnej lidze, a może to liga gra dla Niego. Ponownie masz rację, to jest sukces jak na debiut, ja też jestem Świeżak w MP. Walcz, postaw wszystko na jednej szali np. na granicy faulu lub postaw na taktykę wymyśloną w 5min, decyzja należy do Ciebie. Powodzenia
-
@Maziu90 @Dino-Ligenza Dzięki chłopaki za tak miłe słowa, szczerze mówiąc sam jestem w lekkim szoku, że udało mi się tak dobrze zagrać w tej rundzie. Jak widać doświadczenie z OSM WC przynosi korzyści . Dzięki za walkę do końca, naprawdę niewiele wam brakło
-
Grupa J Nadrabiam zaległości i uwaga zgłaszam babola wypaczającego kolejność w tabeli!!!
W tabeli wkradł się błąd i jest to ważne, bo chodzi o pozycje 3 i 4:
-
Ta gra ma 19 lat, chyba z 500 updatów i grając w nią krótko znalazłem pełno prostych bugów, a ten powyżej to już wszelkie pojęcie przerasta.
Grupa J dzięki za rywalizację, było fajnie choć nerwowo. Gratulacje awansu @FLOroFLOres_1 @RTS1910_FCS i jak się znam na piłce nożnej - @Mefistop
-
@ReecePL said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020:
Grupa J Nadrabiam zaległości i uwaga zgłaszam babola wypaczającego kolejność w tabeli!!!
Przy równej ilości punktów decyduje lepsza różnica bramek , tabela nie uwzględnia bezpośrednich spotkań .
-
IMP 2020 R1 Grupa B
Koniec zmagań pierwszej rundy dla grupy B. Gratulację za Dominację @m-rebizant W kapitalnym stylu wygrał grupę i zapewnił sobie awans jako pierwszy (bez porażki z ogromną przewagą punktową nad innymi). „czapki z głów” Kolejne miejsce promowane awansem należy się "Mistrzowi 433A" @Łysy-Bolcownik (Jak Smuda, co u Pana? Bez zmian, ale wynikami bijesz go na głowę) pewnie nie jednego ta formacja będzie prześladować Brawo! Ostatnie miejsce wywalczył sobie dziś @Picia2407 Gratuluję awansu! Powodzenia Wam w drugiej rundzie. Każdemu dziękuję za wspólną rywalizację i emocje do samego końca. Brawa Panowie i do zobaczenia na boisku.
-
Póki kadry były wyrównane to szło jak z płatka, ale już w drugiej części jak mi odjechaliście było już ciężko. Cieszy fakt, że mimo najsłabszej kadry tak wysoko zaszedłem. W następnej rundzie pewnie zmieni się już mój repertuar taktyk no i polecę już treningiem i sparingami na maksa
-
@Łysy-Bolcownik Prawda, jak mogłem tego nie wspomnieć, że grałeś "najsłabszą" kadrą. W drugiej części obraliśmy Cię na cel, dlatego też trudniej Ci się grało. Gratuluję i Powodzenia na scenie Osm.
-
IMP 2020 R1 Grupa G
Wyniki ostatniej kolejki oraz tabela grupy G. Gratuluję awansu graczom: @Rhett1 , @DYZIO_STW oraz @Aled-Smith. Dziękuję wszystkim za fajną rywalizację, ja kończę swoją grę na tym etapie
-
IMP 2020 GRUPA D
Chciałbym z tego miejsca podziękować wszystkim uczestnikom za niesamowity sezon. Była to na prawdę zacięta walka o każdy punkt, co z resztą widać po tabeli. Grupa określana jako "grupa śmierci" toteż wielkie gratulacje dla najlepszej trójki: @Ochowiak, @damśli7 oraz @Ayonex! Na czwartym miejscu znalazł się @Cysiu98, który z 35 punktami oczekuje na wyniki pozostałych grup.
Wyniki ostatniej kolejki oraz tabela końcowa:
-
IMP Grupa C - wyniki ostatniej kolejki
KOŃCOWA TABELA GRUPA C
I jeszcze dorzucam kilka tabelek
ĆWIERĆFINAŁ W IMP GRUPA C ZOSTAŁ ZAKOŃCZONY Po ponad 3 tygodniach emocjonujących rozgrywek poznaliśmy zwycięzców. Wielkie gratulacje dla @pawcias @Janex123 i @miszomichal, którzy awansowali do kolejnej rundy. Dwójka z PAM już wcześniej zapewniła sobie awans, zaś Michał rzutem na taśmę wysokim zwycięstwem na wyjeździe zapewnił sobie trzecie miejsce UWAGA......wygrywając z @Lolson32 różnicą zaledwie 1 bramki. @Lolson32 z wynikiem 39 pkt i 4 miejscem oczekuje jako szczęśliwy przegrany i za kilkanaście godzin dopiero dowie się czy awansował. Gratulacje dla wszystkich uczestników za walkę do końca i Powodzenia na dalszych arenach bitew i turniejów OSM. To była świetna i emocjonująca liga. Poziom był niezwykle wysoki, o zwycięstwie decydowały detale
-
@Janex123 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020:
Dwójka z PAM już wcześniej zapewniła sobie awans, zaś Michał rzutem na taśmę wysokim zwycięstwem na wyjeździe zapewnił sobie trzecie miejsce UWAGA......wygrywając z @Lolson32 różnicą zaledwie 1 bramki. @Lolson32 z wynikiem 39 pkt i 4 miejscem oczekuje jako szczęśliwy przegrany i za kilkanaście godzin dopiero dowie się czy awansował. Gratulacje dla wszystkich uczestników za walkę do końca i Powodzenia na dalszych arenach bitew i turniejów OSM. To była świetna i emocjonująca liga. Poziom był niezwykle wysoki, o zwycięstwie decydowały detale
Jaki był u Was bilans spotkań pomiędzy @miszomichal a @Lolson32 ?
@Cezarro said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020:
@ReecePL said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020:
Przy równej ilości punktów decyduje lepsza różnica bramek , tabela nie uwzględnia bezpośrednich spotkań .
Ale to jest błąd gry. Jest to niezgodne z zasadami obowiązującymi we wszelkich rozgrywkach piłkarskich.
-
@ReecePL z tego co wiem to między nimi były wyniki po 2:0, więc faktycznie @miszomichal wyprzedził @Lolson32 o jedną bramkę.
Mam też pytanie do organizatorów @Mati-Colchoner & @Dovco_HandF. Czy jest jakiś bardziej szczegółowy regulamin dotyczący takich przypadków niż ten ogólny na 1 stronie? W sensie kto przy równej liczbie punktów awansuje (zapewne liczy się bezpośredni bilans jak w poprzednim finale)? Ale co jeśli mają taki sam bilans bezpośrednich spotkań? Czy liczy się różnica bramek? A może kto więcej strzelił albo fair play?