Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020
-
@beyah1985 dobrze, dziękuję, napiszę priv w grze
-
@ShakiBoy niestety tak
-
@Mati-Colchoner rozumiem, dziękuję za informację
-
@beyah1985 ok, zaraz spróbuję, tylko czekam aż mi się slot zwolni, kwestia minut
-
@Mati-Colchoner o której ligę zakładasz?
-
@beyah1985 chyba udało mi się wysłać prośbę jeśli nie działa spróbuję na komputerze
-
@beyah1985 Udało się jestem w lidze chociaż musiałem i tak skorzystać z komputera, bo na telefonie w aplikacji wciąż chciało, żebym się pytał o dostęp pierwszy mecz z Menchesterem... to chyba przeznaczenie
-
@ShakiBoy said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020:
@beyah1985 Udało się jestem w lidze chociaż musiałem i tak skorzystać z komputera, bo na telefonie w aplikacji wciąż chciało, żebym się pytał o dostęp pierwszy mecz z Menchesterem... to chyba przeznaczenie
super !
-
@beyah1985 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020:
@ShakiBoy said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020:
super !
ale widzę, że zostałeś w Anglii
-
@beyah1985 spojrzałem na to co zostało i wybrałem to które mnie najbardziej do siebie przekonywało nie zastanawiając się kto tam gra widocznie miałem potrzebę grania angielską drużyną
-
@konix1982 @miszomichal @Ochowiak @Łysy-Bolcownik @martin343 @Rhett1 @damśli7 @FLOroFLOres_1 @Picia2407 @Cezarro @daroo933
grupa A założona zaproszenia wysłane. Powodzenia -
@Dovco_HandF kiedy ligę zakładasz?
-
@Dovco_HandF said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020:
@Kamson73 @pb1984 @gabkazmc @maqpax @RTS1910_FCS @Magic-89 @Innocent-Bystander @Aled-Smith @kot-222 @Janex123 @Lolson32 - w tej kolejności wyślę zaproszenia od razu jak mi się uda założyć ligę ok. 21:30 polskiego czasu, jednocześnie wszystkich informując w wiadomości prywatnej w grze.
Liga założona, zaproszenia wysłane, wiadomości na poczcie w grze zamieszczone - niektórzy już szarpią mnie sparingami! Powodzenia .
-
ANKIETA: chciałem zmienić na F , myślę, że gdyby dominowały te zasady ( najbardziej sprawiedliwe ) czyli najpierw punkty potem bramki a dopiero potem bezpośrednie spotkania między zainteresowanymi ..... bo liga ma 20 graczy nie dwóch i trzeba się wykazać na przestrzeni całego turnieju ..... byłbym Mistrzem Polski , @Dovco_HandF no niech Cię gęś w tyłek kopnie
-
Zaproszenia dla grupy D wysłane ...
-
@beyah1985 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020:
byłbym Mistrzem Polski
Co ma wisieć, nie utonie - możesz teraz zostaniesz Mistrzem Polski. Szanse masz jak 1:48 .