Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020
-
Grupa C - 1 kolejka
Gramy! Pierwszym liderem został. Literka F (FC Porto - @gabkazmc ) w alfabecie jest przed literami H (Hamburger SV- @Aled-Smith ) i (Nottihgham Forest- @Lolson32). Trzech menadżerów z identycznym bilnasem punktowym i bramkowym po pierwszej kolejce. Stawkę zamyka @Innocent-Bystander, tuz przed nim @maqpax i trzeci od końca @Magic-89 - również wszyscy ten sam bilans punktowo-bramkowy, ale decyduje o kolejności w tabeli pierwsza litera nazwy zespołu. -
Grupa A ruszyła, a tak to wygląda po pierwszej kolejce, aktualny Mistrz Polski pokazuje, gdzie jego miejsce
-
Przed nami już tylko... 20 kolejek do końca. Liderem jest @Aled-Smith bez straty punktów, a na drugim biegunie bez punktów dwóch, co mogłoby ukraść Księżyc: @maqpax i @Magic-89.
-
GRUPA D
Zdecydowanym liderem po 2 kolejkach jest Mefistop
-
Za chwilę czwarta kolejka, ale zerknijmy najpierw co wydarzyło się wczoraj w 3 kolejce:
Na czele nadal @Aled-Smith z Grupy Corleone Family, uwaga na tego mafioso, lepiej z nim nie wygrywać, jak nie chcecie mieć przesyłki bum bum od rodziny Corleone - słusznawo więc prowadzi w lidze, my tu wyrozumialim jestemy dla włoskich ojców chkrzestnych. Na tyłach ligi z jednym punkcikiem trzech starych i znanych wyjadaczy, którym na razie idzie jak po gruzie: @maqpax (Aleja Gwiazd) @Innocent-Bystander (Polish Legends) i uczestnik ostatnich Mistrzostw Świata OSM: @Janex123 (Polska Akademia Menadżerów). -
@Dovco_HandF Tak świetnie komentujesz każdą kolejkę, że aż żałuję, że nie jestem w tej samej lidze co Ty
-
@ShakiBoy said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020:
@Dovco_HandF Tak świetnie komentujesz każdą kolejkę, że aż żałuję, że nie jestem w tej samej lidze co Ty
Dzięki... Może w finale razem za-gra-my? Szanse na to zawsze są, dopóki OSM w grze
-
Mam dobrą wiadomość dla grup AMP i PAM oraz zarazem złą wiadomość dla innych grup - tak już jest, że to co dla jednej jest dobre, dla innych już takie niekoniecznie jest. Prowadzę w półfinalowej lidze po czwartej kolejce!
Oczywiście to może być tylko chwila, bo w zasięgu trzech punktów ode mnie jest trzech mocnych menadżerów: @pb1984, @RTS1910_FCS i znany z poprzedniego opisu don @Aled-Smith. A zaraz za nimi cała plejada innych gwiazd, wliczając w to starego jak dinozaur, choć nie wymarłego jeszcze na szczęście dla nas, @Innocent-Bystander, który jest konsekwentnie ostatni w tabeli, zapuszczając tam mocno korzenie, ale jak mawiano w starożytnym Egipcie tysiące lat temu: ostatni wkrótce mogą być pierwszymi .
-
Za nami prawie 1/4 bojów w ringu półfinału C iMP 2020. I potasowało się na górze i na dole po kolejnych fali zaciętych spotkań. Tu nikt nie może być pewien wyniku. Na przodzie @RTS1910_FCS z lepszym bilansem ode mnie. Na najniższym stopniu podium znalazł się @Aled-Smith, niżej wdrapał się kocimi ruchami @kot-222, a tuż za nim @pb1984 i ostatni w strefie mistrzowskiego promienowania 3 punktów: @Lolson32. Na końcu trzymjący się rękamai i nogami ostatniego miejsca @Innocent-Bystander, ale już z dwoma punktami w dorobku.
-
GRUPA D
Na 1 miejscu po 5 kolejkach znajduje się była gwiazda Alei Gwiazd czyli @Pansushe