Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020
-
Mam dobrą wiadomość dla grup AMP i PAM oraz zarazem złą wiadomość dla innych grup - tak już jest, że to co dla jednej jest dobre, dla innych już takie niekoniecznie jest. Prowadzę w półfinalowej lidze po czwartej kolejce!
Oczywiście to może być tylko chwila, bo w zasięgu trzech punktów ode mnie jest trzech mocnych menadżerów: @pb1984, @RTS1910_FCS i znany z poprzedniego opisu don @Aled-Smith. A zaraz za nimi cała plejada innych gwiazd, wliczając w to starego jak dinozaur, choć nie wymarłego jeszcze na szczęście dla nas, @Innocent-Bystander, który jest konsekwentnie ostatni w tabeli, zapuszczając tam mocno korzenie, ale jak mawiano w starożytnym Egipcie tysiące lat temu: ostatni wkrótce mogą być pierwszymi .
-
Za nami prawie 1/4 bojów w ringu półfinału C iMP 2020. I potasowało się na górze i na dole po kolejnych fali zaciętych spotkań. Tu nikt nie może być pewien wyniku. Na przodzie @RTS1910_FCS z lepszym bilansem ode mnie. Na najniższym stopniu podium znalazł się @Aled-Smith, niżej wdrapał się kocimi ruchami @kot-222, a tuż za nim @pb1984 i ostatni w strefie mistrzowskiego promienowania 3 punktów: @Lolson32. Na końcu trzymjący się rękamai i nogami ostatniego miejsca @Innocent-Bystander, ale już z dwoma punktami w dorobku.
-
GRUPA D
Na 1 miejscu po 5 kolejkach znajduje się była gwiazda Alei Gwiazd czyli @Pansushe -
Wczoraj w nocy odbyła się już 6 kolejka. Wydarzeniem kolejki była pierwsza wygrana dinozaura OSM: @Innocent-Bystander z PL i awans na drugą pozycję...od końca. Na czele bez zmian: @RTS1910_FCS z HPL Na końcu zmiana: @Kamson73 z PAM, jak dotąd tylko z jedną wygraną na koncie.
-
Przypomnijcie mi ilu awansuje do rundy finałowej, ja juz odpadlem ale śledzę wasze poczynania i moj faworyt, ktory rozwalil 1 runde bez porażki dalej szalej. @m-rebizant gratuluje
-
@Maziu90 Dzięki , może znowu uda się wygrać ligę bez porażki, ale na to bym nie liczył haha
-
@Maziu90 Z tego co wiem to chyba po 6 osób z każdej ligi
-
@m-rebizant dzięki i powodzonka, choc w twojej grupie jest jeszcze jeden ktoremu kibicuje @beyah1985 , wiadomo jedna grupa
-
Faktycznie, All Sars ma 20 miejsc a nie 24, także tak jak mówi @beyah1985 po 5 osób z każdej ligi
-
Za nami siódma runda. Gdyby to była końcowa tabela, to awans wywalczyli by ci wspaniali: @RTS1910_FCS, @Aled-Smith, @pb1984, @Lolson32 i ja. Ale to dopiero 1/3 rozgrywek i jeszcze wszystko jest możliwe.