Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020
-
Grupa B
Ciekawy wynik mojego meczu w 9 kolejce
Natomiast @m-rebizant nadal niepokonany -
Półmetek w grupie
-
12 bardzo ciekawa kolejka. Ci, co są na górze tabeli potracili punkty, a ci, co są w dolnych rejonach sporo ugrali w tej kolejce:
-
@sniki26 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020:
Dodam jeszcze że grał długą piłką i ostrożnie. Mam porobione screeny. W ataku też nie wystawił najsilniejszy
@sniki26 Oficjalnie możemy rozpatrzyć skargę i wydać wyrok w tej sprawie. Tam gdzie gra idzie o wysoką stawkę, tam zawsze są emocje i podejrzenia o brak gry fair play. Tak było, jest i będzie. Nigdy nie ma tak, żeby wszyscy byli zawsze zadowoleni. Dlatego w przypadku każdej skargi potrzebne są dowody w postaci screenów jw.
-
Wszystko u was w porządku z głowami ? Nie wierzę w to co widzę... Przyczepiliscie się naszej grupy jak rzep psiego ogona... Swoją drogą przypomnijcie sobie meczyk między lokwietem a lolsonem... Jak nie pamiętacie to Wam przypomnę....
Jaki cel miał mieć wybitny żeby oddać kukito ? Bo nie ogarniam... Jak widać wybitny dobrze sobie nie radzi w tym półfinale...
-
Dajcie na luz chłopaki
-
przecież tamtą sprawę zgłosiliście i nikt nie miał o to pretensje została rozpatrzona tą też rozpatrzą kto tak normalny gra w półfinale styl ostrożny jak ja to zobaczyłem to tak jak ty nie wierzyłem własnym oczom. Gram kupę lat tak jak ty i Sam dobrze wiesz że tak się nie gra.nie wystawiasz najsłabszego bramkarza słaby atak i grasz w takim stylu jakbyś chciał wygrać mecz. Od tego meczu nie chciał wygrać mamy zasady fair Play
-
pytasz się jaki miał cel on już nie gra o awans a prezes kukito a jakże gra dalej a w tym meczu mógł dać odpocząć bramkarzowi najlepszy napastnik także odpoczywał w obronie tak że wystawił najsłabszych obrońców stary kogo ty chcesz nabrać. Przypomnę że grają mecz wyjazdowy
-
@sniki26 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020:
przecież tamtą sprawę zgłosiliście i nikt nie miał o to pretensje została rozpatrzona tą też rozpatrzą kto tak normalny gra w półfinale styl ostrożny jak ja to zobaczyłem to tak jak ty nie wierzyłem własnym oczom. Gram kupę lat tak jak ty i Sam dobrze wiesz że tak się nie gra.nie wystawiasz najsłabszego bramkarza słaby atak i grasz w takim stylu jakbyś chciał wygrać mecz. Od tego meczu nie chciał wygrać mamy zasady fair Play