Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020
-
GRUPA D
-
Dwie ostatnie kolejki w grupie C i w 12 meczach nikomu nie udało się strzelić więcej niż 2 bramek! Tu jest niesamowicie zacięta rywalizacja, a kolejności w tabeli decydują drobne detale. Ci, comają więcej szczęścia są w czubie. Pechowcy-na dole. Tak, tak, co jednym silnik da, to innym zabierze - równowaga musi być.
-
@Dovco_HandF Nie chce nic mówić ale przez przypadek wrzuciłeś 2 razy 13 kolejkę .
-
@kot-222 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020:
@Dovco_HandF Nie chce nic mówić ale przez przypadek wrzuciłeś 2 razy 13 kolejkę .
Dzięki, masz rację, przepraszam i poprawiam
-
@sniki26 Jako strona zainteresowana. Odpowiadam w temacie: z nikim się nie ustawiam w meczach bo dla mnie ta gra jest zabawą. jak widać od 7 meczy nie przegralem i 4 mecze ostatnie wygralem wiec zlapalem formę. Idąc tokiem Twojego rozumowania pewnie ustawiłem 4 ostatnie mecze. Kolejna sprawa gościa nie znam i nie jest z mojej grupy. Więc nie mam wpływu na jego ustawienia składu. Wszystkich zawodników miałem na swoich pozycjach i mam na tyle mocny skład że mogę dawać odpoczywać najlepszym skoro są zmęczeni to chyba logiczne. Także kolego twoje oskarżenia są śmieszne, gram w osm 9 lat i mam na tyle doświadczenia aby grać swoje bez żadnej pomocy.
-
@Prezes-Kukito
Znam wybitnego i daje sobie rękę uciąć ze napewno nie oddał meczu jak coś to może się nie ustawił poniewaz coś mu wypadło ( przypominam sytuację z lolsonem w kwalifikacjach tez się tak tłumaczył ) . Jeśli chodzi o Ciebie Kukito grałem przeciwko tobie kilka razy w mpp i wiem że masz duże umiejętności i doswiadczenie dla mnie upomnienie byłoby wystarczająca kara i taki gracz już by wiedział żeby się ustawić w razie czego wczesniejżyczę powodzenia wszystkim -
@km1992_1992_1 Też podejrzewam że się koleś nie ustawił innego wytłumaczenia nie widzę. Rozumiem, po części także kolegę który protestuje,choć bez takiej spiny ludzie to jest gra. Z mojej strony zawsze jest Fair Play i dobra zabawa
-
@Cezarro wielki obrońco regulaminu jak to się ma do tego wpisu ..... ???
jeśli chcesz być taki prawy to bądź zawsze a nie dziel swoich chorych przemyśleń na tych co lubisz i nie Po drugie i tak nie jesteś w stanie nic sam zorganizować więc może zapisz swoje przemyślenia w różowym pamiętniczku a nie zaśmiecasz forum. Organizatorzy wiedzą co zrobić i co byś nie napisał i tak musisz pogodzić się z ich decyzją.
-
@beyah1985 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020:
@Cezarro wielki obrońco regulaminu jak to się ma do tego wpisu ..... ???
jeśli chcesz być taki prawy to bądź zawsze a nie dziel swoich chorych przemyśleń na tych co lubisz i nie Po drugie i tak nie jesteś w stanie nic sam zorganizować więc może zapisz swoje przemyślenia w różowym pamiętniczku a nie zaśmiecasz forum. Organizatorzy wiedzą co zrobić i co byś nie napisał i tak musisz pogodzić się z ich decyzją.
Decyzja Organizatorów nie została zdaje się jeszcze podana do publicznej wiadomości . Dopiero gdy to nastąpi będzie można się do tej decyzji odnieść. A co do Ciebie Arturze , to chyba nie ma bardziej dwulicowego ,dwubiegunowego i zajadłego typa jak Ty , więc mnie nie pouczaj . I skończ wreszcie z tą mową nienawiści , bo my tutaj nie jesteśmy jakimiś politykami żeby się ciągle między sobą żreć.
-
@sniki26 i po co się odzywasz niepytany ..... jak masz ból d..... to zorganizuj swój turniej, możesz wziąć przykład z Kornelia 2019 - pozwalam Ci skopiować moją formułę, tylko już nie marudź bo się haftować chce od twoich pretensji do wszystkiego.
-
Jaki mój zawodnik chyba kolega z grupy.Wszyscy wiedzą o waszym osobistym konflikcie nie wiem tylko dlaczego przenosisz go na forum i to w tym temacie.Pisz sobie na priv tam sobie lecz kompleksy czy co tam ci dolega.
A co do turnieju już kiedyś organizowałem nie pamiętasz -
@sniki26 nie przenoszę, odpisuję na post, przecież nie obrażam go publicznie tak jak on to robi ( choćby post wyżej ), a konflikt dotyczy tylko tego, że nazwał moją matkę k....ą i ja chcę solówkę , miał jaja tak napisać to niech mi to powie w oczy ..... a wtedy obiecuję Ci, że zostaniesz jedyną niezadowoloną osobą na forum.
-
@sniki26 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020:
Powtarzam pisz gdzie chcesz nie tutaj i prośba do moderatorów o usunięcie postów nie związanych z tematem .
jesli nie podoba ci się dyskusja którą nakręcasz to pogódź się z tym że wyżej d.... nie podskoczysz, nie będziesz nigdy zarządzał osmem bo tu trzeba działać a nie mieć wiecznie pretensje do organizatorów ..... nie pamiętasz już co kiedyś pisałeś , jechałeś po Kowalskim teraz po Jerzym, nic ci się nie podoba a ciągle grasz i siejesz hejt ..... przemyśl to zanim znajdziesz znowu winnych dookoła siebie to proste jest .
-
@sniki26 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020:
@beyah1985 pozdrawiam cię zdrowia i spokoju to co się przyda.
ja nie będziesz pisał tych bzdur to spokój się znajdzie również zdrowia życzę !