Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020
-
@sniki26 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020:
Dodam jeszcze że grał długą piłką i ostrożnie. Mam porobione screeny. W ataku też nie wystawił najsilniejszy
@sniki26 Oficjalnie możemy rozpatrzyć skargę i wydać wyrok w tej sprawie. Tam gdzie gra idzie o wysoką stawkę, tam zawsze są emocje i podejrzenia o brak gry fair play. Tak było, jest i będzie. Nigdy nie ma tak, żeby wszyscy byli zawsze zadowoleni. Dlatego w przypadku każdej skargi potrzebne są dowody w postaci screenów jw.
-
Wszystko u was w porządku z głowami ? Nie wierzę w to co widzę... Przyczepiliscie się naszej grupy jak rzep psiego ogona... Swoją drogą przypomnijcie sobie meczyk między lokwietem a lolsonem... Jak nie pamiętacie to Wam przypomnę....
Jaki cel miał mieć wybitny żeby oddać kukito ? Bo nie ogarniam... Jak widać wybitny dobrze sobie nie radzi w tym półfinale...
-
Dajcie na luz chłopaki
-
przecież tamtą sprawę zgłosiliście i nikt nie miał o to pretensje została rozpatrzona tą też rozpatrzą kto tak normalny gra w półfinale styl ostrożny jak ja to zobaczyłem to tak jak ty nie wierzyłem własnym oczom. Gram kupę lat tak jak ty i Sam dobrze wiesz że tak się nie gra.nie wystawiasz najsłabszego bramkarza słaby atak i grasz w takim stylu jakbyś chciał wygrać mecz. Od tego meczu nie chciał wygrać mamy zasady fair Play
-
pytasz się jaki miał cel on już nie gra o awans a prezes kukito a jakże gra dalej a w tym meczu mógł dać odpocząć bramkarzowi najlepszy napastnik także odpoczywał w obronie tak że wystawił najsłabszych obrońców stary kogo ty chcesz nabrać. Przypomnę że grają mecz wyjazdowy
-
przecież tamtą sprawę zgłosiliście i nikt nie miał o to pretensje została rozpatrzona tą też rozpatrzą kto tak normalny gra w półfinale styl ostrożny jak ja to zobaczyłem to tak jak ty nie wierzyłem własnym oczom. Gram kupę lat tak jak ty i Sam dobrze wiesz że tak się nie gra.nie wystawiasz najsłabszego bramkarza słaby atak i grasz w takim stylu jakbyś chciał wygrać mecz. Od tego meczu nie chciał wygrać mamy zasady fair Play
-
@jepsztel ja Ci odpowiem.
Mógł nie mieć żadnego, ale po wydarzeniach, które opisałeś ustalono regulamin, który znajduje się na 16 stronie tego tematu. Tam jest jasno napisane w punkcie 3 co w takim przypadku powinni zrobić organizatorzy. @Dovco_HandF -
@Cezarro to prawda, bo tak było, bo gdyby Marcin się ustawił to był bym mistrzem polski bo watpię by przegrał mecz u siebie, ale to w ferworze rywalizacji było, skupienie przez cały sezon i taka akcja.... ale rozmawiałem o tym z Marcinem i wiem jaka jest prawda, przekonał mnie do swoich argumentów i jest ok, zero urazy do @Rusewicz, a Twój szef wszczyna konflikty a mimo to nic z tym nie robi, tylko gada i gada, a mimo, że jest niezadowolony ciągle uczestniczy w turniejach które tak bardzo mu się nie podobają.... Czarku drogi, przypominam Ci, że ten sam osobnik wywalił Cię z grupy po tym jak nazwałeś nas " miękkimi fajami" a teraz zatrudnił Cię z powrotem bo mu personelu brakowało dobrych graczy Więć nie patrz na mnie tylko na siebie komu chcesz służyć.
-
ja gram styl ostrożny gdy mam arbitra czerwo, gram u siebie ze słabszym.... Marcinku co w tym dziwnego ?
-
Jeszcze nigdy nie wysyłałem szpiega do kogoś z kim nie gram bardziej interesuje mnie następny przeciwnik, którego chcę ograć. W tej rundzie gram dwoma taktykami, ciekawe czy jak zagram inną i przegram to będę podejrzany
Najsłabszego bramkarza zawsze daje mi asystent jak nie zdążę się ustawić na mecz -
W grupie B zdecydowanie lideruje @m-rebizant, któremu powoli można gratulować awansu do finału. Pozostali się nie poddają i walczą o awans