Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020
-
@Maziu90 Błąd, ale na pewno nie Twój Musiałeś wybrać zespół w tym samym momencie co osoba z tej samej ligi, i przeniosło Cię do innej ligi
-
@Mati-Colchoner said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020:
@Maziu90 Błąd, ale na pewno nie Twój Musiałeś wybrać zespół w tym samym momencie co osoba z tej samej ligi, i przeniosło Cię do innej ligi
Dokładnie tak to się odbywa. Poniżej widzicie ten bád na Liście bugów:
[Pending Bugs]:
-Bugs List
Jeżeli ktoś zostanie przeniesiony do innej ligi po akceptacji zaproszenia, piszcie tu na forum w tym wątku, jest okres przygotowawczy, będziemy od razu działać
-
Chce z niej wyjsc jak da rade jak najszybciej, dziękuję
-
@Mati-Colchoner dzięki za info
-
@Maziu90 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020:
Chce z niej wyjsc jak da rade jak najszybciej, dziękuję
Teraz ludzie mecz oglądają, albo kobiety w łóżku, lub śpią... od razu rano cię zgłoszę i poproszę o zwolnienie konta.
-
Grupa B - liga założona, zaproszenia wysłane:)
-
@Dovco_HandF dzięki
-
@Dovco_HandF Identyczny problem miał @Sierak88 , ale jest już w lidze
-
Widzę że Grupa C utworzona a zaproszenia brak.
-
@FLOroFLOres_1 okey, zaraz powiadomię moderatora
-
Grupa B prawie pełna. Brakuje @Pastusiak1...
-
@Mati-Colchoner said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020:
@Dovco_HandF Identyczny problem miał @Sierak88 , ale jest już w lidze
OK, jego problem też zaraportuję Super, że jednak jest w dobrej lidze innym kontem .
-
-
@Dovco_HandF dziękuję
-
@Dovco_HandF to jak to w końcu jest można czy nie można? Traktujemy wszystkich na tym samym poziomie czy są lepsi/gorsi? Tylko nie pisz, że nagle można usuwać z ligi. Nie odbieraj tego jako atak ale takie coś nie jest w porządku jako główny admin powinieneś traktować wszystkich równo.
-
@sniki26 i @daroo933 czego wy znowu próbujecie kręcić aferę? HPL tak ma? Zapytajcie @mihau1878? Macie kolegę z grupy w staffie, który może wam załatwić od ręki wszystko to samo co ja. Poprosiłem go, żeby załatwił sprawę @Wojtyn84 i już się tym nie zajmowałem, skoro nie załatwił, to się widocznie nie dało. A jak się nie dało, to nie wiem czemu. Czy @mihau1878 jest dzieckiem, które mam prowadzić za rączkę?
Generalnie nie da się usunąć ludzi jak przez swój błąd dołączą nie do tej ligi co trzeba. Dobrze o tym obaj wiecie. Tak było, jest i będzie. Trzeba odczekać okres przygotowawczy i po pierwszym meczu można złożyć rezygnację. Podstawy gry! Ale jeżeli to nastąpiło z winy błędu gry, który akurat czasem występuje, należy dokładnie rozpisac taki przypadek na czynniki pierwsze, zrobić screeny i zamieścić raport na specjalnej stronie z bugami, co podałem powyżej. Każdy przypadek jest indywidualny, natomiast w ogóle nie rozumiem ludzi z HPL po co tu się produkują jak wasz @mihau1878 może dokładnie wszystko załatwić dla was to co ja jak napisałem wyżej. To po diabła mam się wami zajmować, czy wam cokolwiek publicznie tłumaczyć? -
@Dovco_HandF ty jesteś głównym moderatorem i pisaliśmy do ciebie nie do Michała i nie zwalaj teraz na Michała .po prostu jeżeli chodzi o twoją grupę to da się załatwić jeśli chodzi o inną grupę to masz to w dupie każe robić screeny i załatwiać to Bóg wie kiedy.
jak możesz to pokaż te screeny i jak oni zgłosili błędy czy tylko napisali do ciebie sam to załatwiłeś