🇮🇹 [Futbol] Serie A, włoska piłka, piłkarze...
-
O włoskiej Serie A i klubach tam występujących piszemy i dyskutujemy tylko w tym miejscu.
-
@mihau1878
Milan vs Inter zapowiada się jako prawdziwy hicior:surfer_tone1:. -
@Dovco_HandF
Milan ostatnio na fali. Młodość idzie. To jeden z najmłodszych składów w serie A. Ostatnio Rossoneri wystawili najmłodszą wyjściową jedenastkę od siedemdziesiątego któregoś roku. To już nie jest dom starcówJeśli jest tu ktoś z Łodzi lub okolic kto kibicuje Milanowi to dawać znać. Regularnie oglądamy mecze w sporym gronie Milanistów i nie inaczej będzie w przypadku derbów
-
@Michal_ACM Ten mecz to bez wątpienia klasyk Serie A!
-
@Michal_ACM Milanista numer 1 ciekawy jestem jak się kończą wasze spotkania a co Milanu-Gigi odejdzie już po tym sezonie?
-
@pimus1910 Ostatnio kończą się bardzo wesoło, ze względu na wyniki Zobaczymy jak wyjdzie z inwestorami z Chin. Ja mam nadzieję, że jenak Gigi zostanie na długie lata bramkarzem Milanu
-
@Michal_ACM Dopytują już o niego najwięksi,oby tylko nie poszedł do Juve lub Realu
-
@pimus1910 Deklaruje że chce być legendą Milanu. Ale młody jest... Kto wie co będzie mówił jak zobaczy liczbe zer na propozycjach kontraktów od najbogatszych klubów. Do tego jego agentem jest pazerny grubas Raiola. Ten sam który opiekuje się Zlatanem, Pogbą czy Balotellim
-
@Michal_ACM Zostanie legendą nie oznacza grania całą karierę w Milanie Niech pogra parę lat,a później do Barcy
-
@pimus1910 W Milanie słowo Legenda oznacza związek z klubem przez całą kariere lub jej potężną część
-
@pimus1910 Barca niech zapomni!
-
@Michal_ACM Jak Paolo Lepiej Barca niż Real
-
@pimus1910
Lepiej żadne z tego -
@Michal_ACM Jak chłopak jest ambitny,a Milan przez następne parę lat będzie w Europie tak jak ostatnio to odejdzie... i znając życie zgarnie go Juve
-
@pimus1910 Bo zaraz przestaniemy się lubić!
Milan wraca na szczyt! -
@Michal_ACM
Zobaczymy Źle im nie życzę Dawno ich w LM nie widzialem -
@pimus1910 Właśnie upływa 3 sezon z rzędu bez Milanu w Europie
-
@Michal_ACM Dopiero 3? Mi się wydaje jakby to było minimum 5
-
@pimus1910 Nie rozpędzaj się tak, Jeszcze niecałe 4 lata temu w 1/8 LM Milan mało co nie wywalił Barcy z rozgrywek. Po 2-0 w Mediolanie zabrakło dyscypliny na Camp nou