🇮🇹 [Futbol] Serie A, włoska piłka, piłkarze...
-
Kolejka 4
-
Kolejka 5
-
Kolejka 6
-
Kolejka 7
-
Kolejka 8
-
Kolejka 9
-
Kolejka 10
-
Kolejka 11
-
@troczek13 to jako fan.. Powiedz kto według Ciebie wygra ligę? Napoli? Milan? Inter? Czy może wszystkich pogodzi Atalanta (tego bym chciał najbardziej). No chyba że Juve zmartwychwstanie
-
@dooshek ja jako fan Juve z 20stoletnim stażem jakoś, chciałbym wiadomo czego ale nawet jakby zaczęli grać efektywnie to rywale musieliby się mocno podłożyć żeby to się udało. W poprzednich latach często się tak zdarzało, szczególnie ostatnie mistrzostwa Juve, gdzie rywale potykali sie na ostatniej prostej.
Teraz dobrą formą błyszczy Napoli i Milan ale jak długo? No to się okaże. Juve często się odradza w późniejszej fazie sezonu a inni łapią zadyszkę. Inter i Atalanta to już 7 i 9 punktów straty aczkolwiek meczy jeszcze mnóstwo i wszystko może się zdarzyć -
Ja stawiam na drużynę Zielińskiego SSC Napoli w tym sezonie . Powalczą o scudetto z Milanem i Interem wg mnie.
-
@troczek13 lubię Juve os zawsze, zacząłem im kibicować jak Baggio u nich jeszcze grał
@dovco_handf Napoli w sumie zasługuję na mistrzostwo w końcu. Tyle lat już są blisko i ciągle czegoś zabraknie.
Jednak ja jestem za Atalanta:D
-
@troczek13 dawno nie było na tej liście tak mało "znanych" nazwisk.