🇪🇸 [Futbol] Primera Division, hiszpańska piłka, piłkarze...
-
A takie padły wyniki w 9 kolejce La Liga
Tabela
skróty--> :goal: -
Nie można przejść bez komentarza obok Valencii trenera Marcelino. Kibice tej ekipy po kilku latach posuchy wreszcie mają powody do radości. Marcelino przywrócił do życia niechcianych w Interze Kondogbię oraz Murillo, na dobre odblokował Zazę, a także objawił światu talenty Guedesa oraz Solera. Guedes to moim zdaniem kandydat na rewelację całej ligi, szkoda, że jest jedynie wypożyczony z PSG a w kontrakcie nie ma zapisanej żadnej klauzuli odejścia. Niemniej jednak działacze z pewnością spróbują postarać się o zatrzymanie go na stałe, szczególnie, że zespół z Paryża musi spełnić wymogi FFP po transferach Neymara i Mbappe. Valencia świetnie odnajduję się w meczach z trudnymi rywalami, urwała punkty obu gigantom z Madrytu, a także ośmieszyła Sevillę wygrywając aż 4:0. Jeżeli utrzymają taką formę to o miejsce premiowane występami w Lidze Mistrzów raczej nie musza się martwić.
-
-
-
-
SZOK! Real Madryt przegrywa na wyjeździe 2:1 i do liderującej Barcelony traci już 8 pkt.
-
@pepguardiola-fcb Aj oglądałem Dwie bramki bardzo szybko strzelili, a potem zamknęli się w obronie. Znowu będzie burza nad Cristiano!
-
-
@pawelzylicz W sumie dla mnie ten wynik jest bardzo dobry, wydaje mi się, że po wygranej w Supercopa Real zbyt bardzo uwierzył w siebie i teraz mamy tego skutki
-
-
-
A tak wygląda tabela i skróty--> :goal:
-
Wyniki, Tabela i skróty--> :goal: 11 kolejki La Liga
-
@mihau1878 Madrycki klasyk :clap_tone1: .
-
Wyniki 12 kolejki La Liga, tabela i skróty--> :goal:
-
13 kolejka La Liga za nami
skróty--> :goal: i tabela: