馃嚜馃嚫 [Futbol] Primera Division, hiszpa艅ska pi艂ka, pi艂karze...
-
@Przemek-Kaszti
S艂owo interpretacja zosta艂o u偶yte jako sarkazm -
@pimus1910 @Przemek-Kaszti Zapomnieli艣cie, 偶e to liga hiszpa艅ska? Tam s臋dzia pi艂karski to Pan "s臋dzia" ma swoje w艂asne przepisy i widzi lub nie widzi jak chce. Wcze艣niej Barcelona strzeli艂a z metrowego spalonego (nie pami臋tam meczu), a przeciwnicy nie dostali karnego (te偶 nie pami臋tam z kim.) ... Tam to dopiero powinny by膰 wideo powt贸rki, co艣 czuj臋 偶e by wszystkie mo偶liwe powt贸rki zawsze by艂y wykorzystane.
-
@pimus1910
Mi si臋 wydaj臋, 偶e s臋dzia na pewno nie chce specjalnie robi膰 b艂臋d贸w na nie korzy艣膰 Barcelony, tylko po prostu tak cz臋sto si臋 sk艂ada, 偶e jak s臋dzia pope艂ni b艂膮d w ich meczu jest bardzo du偶o krzyku, a przecie偶 s臋dziowie si臋 myl膮 na nie korzy艣膰 wszystkich dru偶yn. Niestety poziom s臋dziowania jeszcze nie doszed艂 do poziomu 艣wiatowej pi艂ki -
Hiszpanie kiedys mieli dobrych sedziow nie wiem co sie moglo zmienic ze teraz co kolejke jest jakis skandal i to najczesciej z udzialem Realu i Barcy . Moze presja ich zjada , lub pilkarze graja za szybko dla ludzkiego oka . Hiszpanska federacja nie chce pchac pieniedzy w technologie pod pretekstem braku funduszy . Mimo to na stadionach RM i FCB zamontowano kamery 360
-
@pimus1910 W Hiszpanskim zwiazku jest burdel a Tebas pierdzi tylko w stolek liczac ze problemy same sie rozwiaza . ! Sedziowanie stoi na fatalnym poziomie plus sytuacja z prawami telewizyjnymi ktore faworyzuja swieta trojce a reszta zbiera ochlapy . Ciekawe co jeszcze musi sie wydarzyc zeby sie obodzili .
-
Puchar Kr贸la, je艣li Atleti ma wygra膰 to musimy pokona膰 Barcelone no i jak by艣my wygrali to puchar raczej pewny. Na razie nie ma co gdyba膰, ale kto wygra w patrze Barca-Atleti praktycznie zgarnia puchar bo co innego mecze ligowe a co innego cenne trofeum, dla Barcy puchar to zawsze obowi膮zek w finale a dla Atleti to wreszcie szansa by co艣 wygra膰
-
@pimus1910 Ogladam bardzo duzo meczy La liga i chyba nie widzialem meczu zeby sedzia zakonczyl spotkanie bez bledu . Wiekszy mniejszy ale blad . Pomijam juz jakies pierdoly typu czy byl faul czy nie w nieistotnym miejscu na boisku .
-
@pimus1910 Mecze Realu to prawie wszystkie , Barca bardzo czesto bo kumpel kibicuje . Atleti tez staram sie popatrzec lubie ich mimo ze najwiekszy wrog , jednak jestem zakochany w Madrycie . Sociedad , Bilbao , Sevilla i chyba na tyle . Kiedys jeszcze Valencia ale teraz nie ma na co patrzec
Zawsze w niedziele sa trzy mecze PL na canal + to tez chetnie ogladam dodam ze jestem wtedy w pracy