🇪🇸 [Futbol] Primera Division, hiszpańska piłka, piłkarze...
-
@pimus1910 W Hiszpanskim zwiazku jest burdel a Tebas pierdzi tylko w stolek liczac ze problemy same sie rozwiaza . ! Sedziowanie stoi na fatalnym poziomie plus sytuacja z prawami telewizyjnymi ktore faworyzuja swieta trojce a reszta zbiera ochlapy . Ciekawe co jeszcze musi sie wydarzyc zeby sie obodzili .
-
Puchar Króla, jeśli Atleti ma wygrać to musimy pokonać Barcelone no i jak byśmy wygrali to puchar raczej pewny. Na razie nie ma co gdybać, ale kto wygra w patrze Barca-Atleti praktycznie zgarnia puchar bo co innego mecze ligowe a co innego cenne trofeum, dla Barcy puchar to zawsze obowiązek w finale a dla Atleti to wreszcie szansa by coś wygrać
-
@pimus1910 Ogladam bardzo duzo meczy La liga i chyba nie widzialem meczu zeby sedzia zakonczyl spotkanie bez bledu . Wiekszy mniejszy ale blad . Pomijam juz jakies pierdoly typu czy byl faul czy nie w nieistotnym miejscu na boisku .
-
@pimus1910 Mecze Realu to prawie wszystkie , Barca bardzo czesto bo kumpel kibicuje . Atleti tez staram sie popatrzec lubie ich mimo ze najwiekszy wrog , jednak jestem zakochany w Madrycie . Sociedad , Bilbao , Sevilla i chyba na tyle . Kiedys jeszcze Valencia ale teraz nie ma na co patrzec
Zawsze w niedziele sa trzy mecze PL na canal + to tez chetnie ogladam dodam ze jestem wtedy w pracy
-
@pimus1910 czasami ogladam na jedno oko w sezonie zimowym bardzo duzo pracuje robie nawet po 2 etaty ale staram sie jak najwiecej zobaczyc , jak sie nie uda to yt i skroty .
Ogladam ekstraklase , bundes , La Liga , eredivisie , i PL . czasami ukrainska sie trafia . Na tyle kanaly pozwalaja
-
-
@maloba
o masz ja z kolei czytałem,że od przyszłego sezonu wprowadzają,ale właśnie tylko w PK nie dojdziesz za tym wszystkim heha tu przeczytałem coś takiego-od razu zaznaczam-artykuł jest nieobiektywny moim zdaniem,żeby nikt się tu do mnie nie pruł zaraz
http://barca.pl/aktualnosci/48410/jak-wygladalaby-tabela_-gdyby-nie-bledy-sedziowskie_.html