🇪🇸 [Futbol] Primera Division, hiszpańska piłka, piłkarze...
-
@pimus1910
Kryzys musiał nastąpić prędzej czy później. -
@daroo933 Daj link do artykułu proszę, przeczytamy :ok_hand_tone1:.
-
@daroo933 Rzeczywiście, pojechał ostro po bandzie w tym wywiadzie :clap_tone1:.
-
@Dovco_HandF Bez powodu tak nie mówił. Jeśli to prawda to skandaliczne zachowanie zarządu...
-
Kevin Gameiro (Atletico Madryt) zdobył hattricka w najkrótszym czasie, dokładnie w 4:45 sekund czym pobił rekord Davida Villi z 2006 roku* który do tego potrzebował tylko dwóch sekund więcej. Kevin gole w meczu z Sportingiem Gijon strzelił w 80,81 i 84 minucie meczu
-
- Jest to rekord pierwszej ligi w Hiszpanii
-
-
@daroo933 Myślę, że masz rację, inaczej ryzykowałby sprawę w sądzie za zniesławienie :ok_hand_tone1:.
-
Dziś bardzo ciekawy mecz w lidze hiszpańskiej: Atletico Madryt – FC Barcelona. Spotkanie rozpocznie się o godzinie 16:15. :thumbsup_tone1:
-
@CorreThe Moja prognoza to 2:1 dla gospodarzy .
-
@Dovco_HandF Patrząc na ostatnie wyniki to Atletico faworytem, stawiam na 1-0
-
1 - 2 (0 - 0) i jednak Barca wygrywa po zaciętym i wyrównanym spotkaniu dzięku bramce Messiego w ostatnich minutach meczu .
-
@mihau1878
Warto odnotować,że sędzia jednak pomógł Las Palmas w zdobyciu tych punktów-nie uznając 3 strzelonych bramek przez Moratę,z czego jedna była na pewno zdobyta zgodnie z przepisami..sędziowie pogrążają się coraz bardziej z meczu na mecz...a sędzia Gil Manzano,który właśnie sędziował to spotkanie,poprowadzi w sobotę mecz Barcelona-Celta :face_palm_tone1: Jestem przerażony! -
@pimus1910 Przez ostatnie kilka lat co robi Atleti i co rozpoczął Cholo z zawodnikami, ta przemiana to coś niesamowitego. Ernique mecz z PSG pokazał jednak że to już koniec. W lidze nikt wiecznie nie może wygrywać a w LM na razie gramy dobrze i jesteśmy już w ćwierćfinale. Ostatni mecz z Barcą pokazał że są do ogrania przez każdego, u Atleti zabrakło gola w pierwszej połowie ale jak by wpadł to raczej rywale nie mieli by na co liczyć