🇪🇸 [Futbol] Primera Division, hiszpańska piłka, piłkarze...
-
@pimus1910 Fatalna sytuacja. Ale trzeba przyznać że strasznie pechowa... Faulujący nie miał złych intencji. Nawet nie atakował jakoś zawzięcie. Po prostu pech...
Co Atletico wyprawia!! Przed chwilą jeszcze przegrywali 1-2, ale strzelili gole w 87 i 88 minucie Do tego gol Torresa w pierwszej połowie - bajka!
-
@Michal_ACM
Właśnie zaatakował bardzo zawzięcie!! Wślizg zaczął wykonywać dobry metr przed Vidalem!! Pech-owszem,może nie miał złych intencji i trafił w piłkę,ale takie wejście w takim sektorze boiska i przy wyniku 0:6?? -
@pimus1910 na 1 000 000 takich wejść nic by się nie stało. Sytuacja jakich wiele w każdym meczu. Niestety teraz był ten 1 000 001 raz...
W meczu Realu z Osasuną jeszcze gorsza kontuzja gracza Osasuny - Tano Bonnina. Otwarte złamanie w piszczelu. Masakra. -
@Michal_ACM
Co Ty gadasz?? Nie widzialem zaraz zobacze -
-
@Michal_ACM
Osz Ku****** -
@Michal_ACM nie mogę odtworzyć filmu, bo jestem ponoć za granicą kraju ...mmmm to od kiedy Zakopane nie leży juz w Małopolsce ??? ?
-
@Przemek-Kaszti
wpisz Tano Bonin injury i od razu znajdziesz -
@pimus1910 moją opinie już Adam znasz agresywnie wszedł to prawda ale piłk abyła "bezpańska" skoro było 0:6 to po co Vidal w takim razie tak zarzarcie chciał utrzymać piłkę w grze ?? Bdyby Vidal opanowal piłke to czerwona za samą intesnywność wślizgu a według mnie Vidal mogł zrobić wiele żeby tego uniknąć a przypadkiem sam włożył stopę pod rywala....wiem może się nie zgadzać sam byłem pewien czas niepewny co o tym myśleć jak wysłaleś mi trzecią powtorkę z innej kamery
-
@Przemek-Kaszti
no znam,ale sam fakt,ze on taki kawal wczesniej zrobil ten wslizg -
@pimus1910 długość wślizgu nie ma znaczenia w ocenie "przewinienia" co innego intesywność . Ale to można interpretoeać jako walkę o utrzymanie piłki w boisku bo nie była pod kontrolą żadnego zawodnika
-
@Przemek-Kaszti
Sraty taty ambitne-wiem -
@pimus1910 sam widzisz jakim trudnym zawodem jest sędzia piłkarski kibic3 maja go line, 5 stop klatek i 10 ujeć z innych karnych a sędzia musi podjąc decyzje w sekundzie....w przepisach jest nawet adnotacja ze ma wiecej czasu i moze cofnać akcje w razie czego ale sami wiemy jak wtedy reaguja zawodnicy i kibice nawet jak decyzja jest słuszna
-
@Przemek-Kaszti
No tak..ale czy patrzac na taka akcje z wysokosci murawy-nie gwizdnalbys?? -
@pimus1910 haha no sam nie wiem co innego jest na boisku co innego w tv. Lepiej czujesz mecz tym bardziej jak to była 86 min masz juz wtedy na oku paru kolesi co ci podpadli i tylko czekasz na okazje zeby pokazac kto tu rządzi z tego miejsca co stał sędzia to chyba bym gwiznał ale pierwsza powtorkę widzialem wzdłuż lini bocznej i tam wydaje mi sie ze było " czysto"
-
@Przemek-Kaszti
W złej kolejności wysłałem Ci powtórki -
@pimus1910 widzisz to twoja wina
-
@Przemek-Kaszti
Jak zawsze -
This post is deleted!