🇪🇸 [Futbol] Primera Division, hiszpańska piłka, piłkarze...
-
@pimus1910 Mecze Realu to prawie wszystkie , Barca bardzo czesto bo kumpel kibicuje . Atleti tez staram sie popatrzec lubie ich mimo ze najwiekszy wrog , jednak jestem zakochany w Madrycie . Sociedad , Bilbao , Sevilla i chyba na tyle . Kiedys jeszcze Valencia ale teraz nie ma na co patrzec
Zawsze w niedziele sa trzy mecze PL na canal + to tez chetnie ogladam dodam ze jestem wtedy w pracy
-
@pimus1910 czasami ogladam na jedno oko w sezonie zimowym bardzo duzo pracuje robie nawet po 2 etaty ale staram sie jak najwiecej zobaczyc , jak sie nie uda to yt i skroty .
Ogladam ekstraklase , bundes , La Liga , eredivisie , i PL . czasami ukrainska sie trafia . Na tyle kanaly pozwalaja
-
-
@maloba
o masz ja z kolei czytałem,że od przyszłego sezonu wprowadzają,ale właśnie tylko w PK nie dojdziesz za tym wszystkim heha tu przeczytałem coś takiego-od razu zaznaczam-artykuł jest nieobiektywny moim zdaniem,żeby nikt się tu do mnie nie pruł zaraz
http://barca.pl/aktualnosci/48410/jak-wygladalaby-tabela_-gdyby-nie-bledy-sedziowskie_.html -
Barca po raz kolejny w finale Copa del Rey Niemniej po raz kolejny nie obyło się bez kontrowersji,tym razem sędziowie skrzywdzili Atletico nie uznając prawidłowej bramki Griezzmana Barcelona kończyła mecz w 9-tkę, a Atleti w 8-kę,działo się
-
Twoj obiektywizm mnie zdziwił no ale szczerzr nie ma nad czym dyskutować bramka była zdobyta prawidłowo a na liczniku Atletico nadal 0...trzeba przyznać ze wyśmienicie zagrali z klepli
Ale czemu Konczyli w 8 -kę to nie wiem , wytłumacz -
Ale żeby znowu tak karnego przestrzelic naprawde w tym Madrycie nie ma kto strzelac !? Jestesm przekonany ze Felipe Luiz by sobie dał radę
Ale jaak tylko chwycił piłkę było widać że jest spięty - bałem się o ten rzut karny... -
Sędzia wyjaśnił mecz, gol Gameiro, przywrócił nadzieje ale potem jak było trzeba to nikt nie skończył dośrodkowania a chwile potem Grizi źle dołożył nogę, po za tym czerwo dla Suareza jako druga żółta się należała, wjechał mu z łokcia, karny dla Atleti w 80, faul był czy nie, sędzia trudna sytuacja do oceny, postąpił jak postąpił. Roberto i Carrasco to... Sergio napędził strachu Barcelonie a Yanick ten strach oddalił z głów kibiców Barcelony. Busquets i jego zachowanie... takie rzeczy nie powinny mieć miejsca. Co do meczu to bardzo dobry mecz dla oka, miło się oglądało
-
@Przemek-Kaszti
Zawsze jestem obiektywny,tylko czasami trochę przekorny co do karnego-moim zdaniem z każdej decyzji w tym przypadku by się wybronił,zdecydował tak-trudno..Ale mina Cillesena przed strzałem Gameiro-on jakby wiedział,że on tego nie strzeli -
Haha a ja w trakcie meczu widzialem ten uśmiech szczerze mnie też tym zdeberwował tak samo głupio wyglądał jak go sędzia upominał ze gra na czas
-
@borynos czy ja wiem że popsuł....z doświadczenia wiem że taki mecz może łatwo ucieć z pod kontroli. Był konsekwentny od 1 minuty i to było ważne, że dostali tyle kartek to tylko winna zawodników ktorzy nie zwracali uwagi na sędziego. Żadnej kartki bym nie zarzucił. Przy "symulującej " Barcelonie i aresywnym zawsze Atletico takie sędziowanie to konieczność
-
@Przemek-Kaszti
Gdzie w tym meczu widziałeś symulujaca Barcelonę? -
@Rusewicz Jeszcze dodaj UEFALONE jak 10 letnie dziecko