🇪🇸 [Futbol] Primera Division, hiszpańska piłka, piłkarze...
-
@Byku-Duma-Warmii tak bardzo ich nie lubie ze az nie chce aby ktokolwiek wygral. No ale jak ktos przystawi mi bron do glowy i kaze wybrac to niech bedzie Real
-
@Michal_ACM
Też za nikim z nich nie jestem, ale ogladam tylko po to by zobaczyć mecz na najwyższym poziomie :slight_smile:. -
Czy ktoś wie czemu Messi ma limo pod okiem?
-
@Michal_ACM Dlatego
-
@Byku-Duma-Warmii said in [Futbol]Primera Division, hiszpańska piłka, piłkarze...:
@Michal_ACM
Też za nikim z nich nie jestem, ale ogladam tylko po to by zobaczyć mecz na najwyższym poziomie :slight_smile:.I taki był. Świetne widowisko i Barca wygrywa po golu Messiego w doliczonym czasie
-
@mihau1878
Druga połowa zwłaszcza. Messi-koncert!! Navas wybronił mecz Realowi,uchronił ich od przynajmniej od 2-3 bramek. Sędzia bez większych zastrzeżen,ale Casemiro nie powinien dotrwać do końca pierwszej połowy. "sanki" Ramosa-bez komentarza-po nim bym się tego nie spodziewał -
@pimus1910 Farcik i tyle
-
@ToomAnyWays
Tak tak oczywiście -
@pimus1910
Dokładnie też jestem tego zdania, że gdyby Marcelo wystawił nogę i wyciął Sergiego Roberto to były remis, ale przecież Marcelo to taki doświadczony gracz, że nie musi faulować i właśnie ten błąd na takim poziomie się przydarzył zespołowi Realu. Coś co jest wpajane od najmłodszych lat w każdym klubie:By groźne akcje przerywać w zarodku !
-
Mecz był świetny, pełen zwrotów akcji. To co stało się po czerwie dla Ramosa było zaskakujące. Nagle Real rzucił się do ataku grając w osłabieniu. Wpakował gola na remis i miał kilka okazji na wyjście na prowadzenie. Aż tu ostatnia akcja meczu i znowu zwrot akcji A Messi? Pokazał swoje najpiękniejsze oblicze.
-
@Michal_ACM
Ale to co najpiękniejsze to celebracja bramki Messiego. Cudowne zachowanie Leo Lepiej tego nie mógł zrobić -
@Byku-Duma-Warmii
Szukam jakiegoś zdjęcia od przodu,ale póki co nic nie znalazłem To byłoby już drugie takie magiczne zdjęcie po tym z PSG:
-
@pimus1910 Kurcze, widziałem wczoraj na facebooku jedno genialne ujęcie. Tylko jak teraz to znaleźć...
-
@Michal_ACM
Pewnie nie pamiętasz kto udostepnił? -
a jednak mam! Co prawda nie do końca z przodu, ale najlepsze jakie widziałem
-
I jeszcze takie bardziej z przodu:
-
@Michal_ACM
To drugie jest świetne A zobacz to-magik