🇪🇸 [Futbol] Primera Division, hiszpańska piłka, piłkarze...
-
@Dovco_HandF PatrzÄ…c na ostatnie wyniki to Atletico faworytem, stawiam na 1-0
-
1 - 2 (0 - 0) i jednak Barca wygrywa po zaciętym i wyrównanym spotkaniu dzięku bramce Messiego w ostatnich minutach meczu .
-
@mihau1878
Warto odnotować,że sędzia jednak pomógł Las Palmas w zdobyciu tych punktów-nie uznając 3 strzelonych bramek przez Moratę,z czego jedna była na pewno zdobyta zgodnie z przepisami..sędziowie pogrążają się coraz bardziej z meczu na mecz...a sędzia Gil Manzano,który właśnie sędziował to spotkanie,poprowadzi w sobotę mecz Barcelona-Celta :face_palm_tone1: Jestem przerażony! -
@pimus1910 Przez ostatnie kilka lat co robi Atleti i co rozpoczął Cholo z zawodnikami, ta przemiana to coś niesamowitego. Ernique mecz z PSG pokazał jednak że to już koniec. W lidze nikt wiecznie nie może wygrywać a w LM na razie gramy dobrze i jesteśmy już w ćwierćfinale. Ostatni mecz z Barcą pokazał że są do ogrania przez każdego, u Atleti zabrakło gola w pierwszej połowie ale jak by wpadł to raczej rywale nie mieli by na co liczyć
-
@CorreThe
Jaki koniec,każdy tak mówi po jednej większej porażce,a później po zakończeniu kryzysu chowają się w kąt i udają,że nic nie mówili..ile razy już słyszałem o końcu Barcelony to się zliczyć nie da Barca jest do ogrania,ale na pewno nie przez Atletico -
Źle to wszystko wyglądało.... Na szczęście koledzy szybko mu pomogli! Widziałem już kiedyś podobne akcje. Wielkie brawa dla czujnych graczy którzy nie czekali tylko od razu rzucili się do pomocy.
-
@mihau1878
Nie miałem jak obejrzec meczu i sobie nie nagrałem jeśli ktoś oglądał to prosiłbym o ocene gry-tylko obiektywna z tego co widziałem w skrócie to brama Rakiticia ze spalonego,reszta okey,zwłaszcza brama Neya palce lizać-widać,ze wreszcie się odblokował i znowu cieszy się gra. Nie próbuje na siłę strzelic jak wcześniej byle się przełamać,tylko wybiera takie rozwiązania o jakie mógłby się pokusić tylko Messi albo nawet sam Ronaldinho-klasa mistrzowska!!! -
No i Deportivo okazało się lepsze od PSG nie ten sędzia u już nie było tak łatwo
-
Chyba mała sensacja: W 27. kolejce FC Barcelona przegrała na wyjeździe z Deportivo La Coruna 1:2. :goal: I w tabeli tylko o punkt wyprzedza Real Madryt (2 zaległe mecze) i Sevillę o trzy punkty. :goal:
-
@Dovco_HandF Sędzia nie pomógł XD
-
@Dovco_HandF
To była zupełnie inna Barca niż w meczu z Paryżanami, szkoda
Sevilla też słaby mecz z Leganés