🇪🇸 [Futbol] Primera Division, hiszpańska piłka, piłkarze...
-
Sevilla jest tłem dla Barcelony :thumbsdown_tone3:.
-
@mihau1878 said in [Futbol]Primera Division, hiszpańska piłka, piłkarze...:
@sniki26
Już 3:0
Fajne bramki dziś Messiego i szczególnie SuarezaI takim wynikiem się skończyło :
Pozostałe wyniki meczy wczorajszych:
-
Mistrz to walka dwóch drużyn, Barcy i Realu, Atletico 9 punktów straty to za dużo, bardziej emocjonalna jest walka o ligę Europy, bo Sociedad i Sevilla pod formą raczej trzeciego miejsca nie powinni dogonić. Chciałbym w LE zobaczyć Espanyol lub Eibar ale pewnie zabraknie im kilka punktów
-
@CorreThe
Wydaję mi się, że walka o ligę Europy rozegra się pomiędzy Realem Sosiedad, Sevillą, a Villarrealem, choć fajnie by było zobaczyć jakąś niespodziankę :slight_smile:. -
A tutaj już terminarza na następną kolejką, która startuje już dziś :slight_smile:
Tabela po rozegraniu, zakończonej wczoraj 30 kolejki.
-
-
@mihau1878
Zapowiadają się ciekawe derby :slight_smile: Trzeba obejrzeć -
@Byku-Duma-Warmii Derby na remis. Taki wynik na pewno spodobał się Katalończykom
-
@Michal_ACM
Zgadza się, ale moim zdaniem to trochę ten remis sami piłkarze Realu sobie sprawili, bo gdy strzelili bramkę na 1:0 to nie starali się dobić Atletico oraz już nie atakowali tak jak wcześniej. Każdy wie jak gra Atletico i wie, że z nimi nie można pozwolić sobie na chwilę wytchnienia. Niestety chyba Real o tym zapomniał i w końcówce stracił 2 punkty. Ale tak jak Michał mówisz Barcelona się z tego cieszy najbardziej, ale liga też zrobi się ciekawsza :slight_smile:. -
@mihau1878 Chcieli bardziej zaskoczyć niż Real I się w sumie udało bo Real zremisował z równym zespołem i to nie było zbyt dużym zaskoczeniem.
-
Gra Barcelony słaba sędziowanie-dramat po raz kolejny!!!! to co wyprawiał Gil Manzano to jest jakaś parodia,czekam kiedy wreszcie tego sędziego zdegradują do niższych lig bo to co on wyprawia to się nadaje co najwyżej do Polskiej okręgówki(sorry @Przemek-Kaszti
-
@pimus1910 Ale czemu od razu krzywdzić chłopaków, którzy wkładają serce w to co robią? Zawieszenie lub dyscyplinarka dla takich. Niszczenie sportu na jakiejkolwiek płaszczyznie jest czymś przykrym.
-
@pimus1910 No mówisz aby go zdegradować ale przecież w niższych ligach też będzie robił to samo.
-
Wyniki dzisiejszych spotkań
-
@pimus1910 no skrzywdził Malagę bonnie uznał bramki na 2:0 haha